do.15.junKelderzaal

SLAM ALEIKUM #5

Het platform voor diverse woordkunst in al haar glorie!

Stap binnen in de dynamische wereld van Slam Aleikum, waar Spoken Word, Slam Poetry, Storytelling, Comedy en Rap samenkomen in een bruisende mix. Onze avonden bieden een podium waar professionele woordkunstenaars vanuit hun eigen kwetsbaarheid kritisch reflecteren op de maatschappij.

Laat je verwelkomen door onze geweldige host Hind Eljadid en DJ, die het geheel moeiteloos aan elkaar zal mixen.

Bader & Hamza Abu Ayyash brengen kalligraffiti helemaal live vanuit Amman, terwijl gebarentolk Kristien Desmettre, gespecialiseerd in artistieke gebarentaal, de woordkunstenaars vertaalt naar een betoverende ervaring.

Maar dat is nog niet alles! Tijdens de Open Mic is iedereen welkom om het podium te betreden en hun eigen talenten te laten schitteren. Inschrijven voor de Open Mic gebeurt eenvoudigweg tijdens de avond zelf, dus grijp je kans om jouw stem te laten horen!

Slam Aleikum is dé plek waar creativiteit, expressie en verbinding samenkomen. Mis deze unieke ervaring niet en laat je betoveren door de kracht van woordkunst. Wees erbij en maak deel uit van een levendige gemeenschap die woorden tot leven brengt!

Zet je schrap voor een onvergetelijke avond vol inspiratie, emotie en ongeëvenaarde woordkunst.

Line up

20:00 > Hind Eljadid . opening

20:05 > Maïté Egeolu (Slam Poetry)

20:20 > ARA . storytelling

20:35 > Majd Khalifeh . comedy

20:50 > Nour & 5Amaseen . rap

21:05 > Thawra . slam poetry/rap

21:25 > Mert . rap

21:35 > Ztarting lineup . rap/band

21:55 > 25 min. break

22:20 > Open Mic

23:00 > THE END

 

Slam Aleikum is een concept van Voem vzw & Hind Eljadid, in samenwerking met De Centrale, Vermeylenfonds & Victoria Deluxe en met steun van de Stad Gent (Cultuur.Gent)

Praktisch

donderdag 15 juni 2023

deuren 19:30

GRATIS INKOM m/vrije bijdrage

Laat je horen en deel dit evenement via jouw sociaal profiel: