vr.05.meiTurbinezaal (staand)

Büyük Ev Ablukada

Ay Şuram Aarıo . Akustik

Büyük Ev Ablukada, een indie pop/rock groep uit Turkije, begint dit jaar aan zijn eerste Europese tournee in akoestische formatie. Op vrijdag 5 mei laten de game-changers uit de alternatieve muziekscene van Turkije voor het eerst hun unieke muziek, gekheid en verbeelding horen aan het Belgische publiek.

Sinds 2008 werd Büyük Ev Ablukada in zeer korte tijd bekend door hun metaforische, vrolijke liedjes en bijzondere concerten. Door hun vrijmoedigheid, muzikale vrijheid en eenvoud verzamelde de band snel een trouwe groep fans. Met hun releases en opvallende concerten weet Büyük Ev Ablukada telkens weer indruk te maken op hun publiek.

Na hun twee studioalbums "Full Faça" en "FIRTINAYT" bereidt de band zich voor op de release van een langverwacht nieuw album. De eerste single van het album "Yangın Akvaryum" geeft een inzicht in de de muzikale ruimte die de band deze keer verkent.  Vergezel Galvaniz Gelbiraz (Gülin Kılıçay), Canavar Banavar (Bartu Küçükçağlayan) en Afordisman Salihins (Cem Yılmazer) tijdens hun muzikale reis vol theatrale verrassingen en vreugde.

 

 

Praktisch

vrijdag 05 mei 2023

deuren 19:30
concert 20:00

vvk: € 35
vvk m/Uitpas, -18j. & groepen +10: € 32
adk: € 38
kansentarief: € 7,60

Tickets

Laat je horen en deel dit evenement via jouw sociaal profiel:


Ook interessant


İkİ kapılı handa bİr usta


Dubbelconcert m/ Erhan Uslu & Deniz Güneș (GRATIS)


Sİnem Özdemİr​​​​​​​ Göçerİ // YUDUM