wo.24.janTurbinezaal (staand)

Nadav Dagon + DJ collectief Boule d'or

Elektrik B'zar . electrified vibes with a global touch

Nadav Dagon . dynamic, unleashed, 360° live techno

Nadav Dagon, een getalenteerde muzikant en producer, biedt een meeslepende ervaring met zijn dynamische LIVE elektronische set, die plaatsvindt tijdens een betoverende 360 graden show. Zijn optreden is gebaseerd op pure live uitvoering: een set van live drums, zijn samplers en een scala aan andere muzikale speeltjes waarmee hij een grenzeloze speeltuin van geluid, percussie en verrukkelijke bass creëert.

Zijn producties hebben een thuis gevonden bij gerenommeerde platenlabels zoals Rumors van Guy Gerber, Kanto Records (opgericht door Ocean vs Orientalis), Lump Records van Jota Karloza, en nog vele andere.

Nadav reist voortdurend de wereld over en heeft zijn magische geluid al gebracht naar steden over de hele wereld, waaronder Berlijn, Amsterdam, Boedapest, Lissabon, New York, Rio de Janeiro, Goa en vele anderen, met zijn unieke liveoptreden.

Nadav Dagon's muziek vindt inspiratie in zijn reizen en zijn interactie met diverse culturen. Hij is al muzikant sinds zijn 16e, en zijn passie voor elektronische muziek groeide gestaag. Daarnaast is hij de drummer van de band Onogana en heeft hij gespeeld met andere elektronische bands zoals Madboojah Project, ZO13, TriBeat en meer. Met zijn unieke geluid en ongeëvenaarde liveoptredens blijft Nadav Dagon grenzen verleggen en muzikale horizonten verkennen.

+ DJ collectief Boule d'or m/ DJ Bagheera & DJ Neo-Rej

Praktisch

woensdag 24 januari 2024

deuren + Warm up . 19:30
concert . 20:30 

vvk: € 15
vvk m/Uitpas, -18j. & groepen +10: € 12
adk: € 18
kansentarief: € 3,60

vroege vogels : € 9 (beperkt in aantal en tijd)

Laat je horen en deel dit evenement via jouw sociaal profiel:


Ook interessant


GENTERTAINMENT #06 ft. HEAVYMILLA


Duo Jansouz . Sepand & Khorshid Dadbeh


Ozferti + DJ Garreth McMullan