zo.24.sepTurbinezaal

PE LIVE . EPIPHANY

A Moment of Sudden Realization

Op zoek naar de beste manier om je avond door te brengen op 24 september? Dan is EPIPHANY met PE LIVE de ervaring die je niet wilt missen!

PE LIVE is een veilige ruimte waar vrienden en mensen van alle achtergronden samenkomen en zich verenigen in de eenheid van liefde, geloof en passie voor gospelmuziek in bijna alle genres - electro, hiphop, R&B, rock, soul, reggae, heavy metal, klassiek, alternatief, enz. Hun muziek is niet alleen geliefd bij de iets oudere medemens, maar wordt ook vurig gekoesterd door de jeugd!

Dit ongelooflijke gospelkoor heeft al een paar jaar geen concerten meer gegeven, ze zijn druk bezig geweest met andere projecten. Hun laatste (virtuele) concert vond hier plaats in De Centrale Gent in 2020; en in 2021 stonden ze in Belgium's Got Talent (BGT) waar ze als halve finalisten uitkwamen en een gouden buzzer kregen van Bart Peeters tijdens hun auditie. Op veler verzoek van het publiek staan ze nu weer op het concertpodium alsof ze nooit zijn weggeweest. De afgelopen jaren waren voor PE LIVE jaren van bekendmaking. PE LIVE kwam in verschillende omgevingen, verschillende netwerken en verwijde zijn inzicht. De groep heeft voor bijna een decennium altijd een intrigerende visie gehad om barrières te doorbreken met gospelmuziek.  We kunnen niet wachten om onze muziek ook met jullie te delen!

Mis deze unieke ervaring niet. Come discover gospel music like you have never seen before.

Praktisch

zondag 24 september 2023

deuren . 18:30
concert . 19:00

vvk: € 15
vvk m/Uitpas, -18j. & groepen +10: € 12
adk: € 18
UitPas kansentarief: € 3,60

Laat je horen en deel dit evenement via jouw sociaal profiel:


Ook interessant


Trio Charneux Leleux Puma


Young Curators Program . European Jazz Conference 2024


AZMARI