İSTANBUL EKSPRES #12

Istanbul is een iconische stad met een bijzonder rijk verleden, waar meerdere culturen al eeuwen en met wisselend succes proberen samen te leven. 

Een bruisende multiculturele metropool met een bewogen geschiedenis en een enorme rijkdom aan verhalen. Verhalen over liefde, uitdagingen, dromen, (onmogelijke) vriendschappen en de strijd voor een beter leven.

Het programma van Istanbul Ekspres verklankt deze verhalen op de meest diverse manieren. Naast de populaire megaster Teoman, die normaal gezien optreedt in tot de nok gevulde stadions hoor je evengoed feestelijke dansmuziek op een feestelijke fasilavond of de iets meer ingetogen klassieke kunstmuziek uit de Ottomaanse canon. Popsterren en divas, een band die deathmetal en traditionele muziek naadloos samenbrengt, een muzikaal huwelijk tussen Turkije en de Balkan; het muzikale pallet van deze 12de editie van Istanbul Ekspres is al even gevarieerd en kleurrijk als Istanbul zelf. Verwen je oren vijf dagen lang met het beste wat Istanbul ons vandaag op muzikaal vlak te bieden heeft.

 

WO.16.NOV . Ha concerts
EVRENCAN GÜNDÜZ ★ YÜZYÜZEYKEN KONUŞURUZ 

DO.17.NOV . Ha concerts
TEOMAN

VR.18.NOV . De Centrale
FASILAVOND . İSTANBUL FASIL ENSEMBLE

ZA.19.NOV . De Centrale
YASAK HELVA ★ DOLU KADEHI TERS TUT ★ ALPER BAKINER (LUXUS)

ZO.20.NOV . Ha concerts
HANIMELİ . TURKS KLASSIEK

ZO.20.NOV . De Centrale
FATMA TURGUT