za.27.aprTurbinezaal

FAIR FASHION MARKT + EXPO

FAIR FASHION FEST GENT

Ontdek nu onze nieuwste selectie van duurzame modepioniers! Dit jaar hebben we onze verzameling uitgebreid met sprankelende nieuwe talenten en gedreven startende ontwerpers, die de mode-industrie verfrissen met innovatieve idee├źn. Bovendien zijn we verheugd om drie opkomende Kroatische ondernemers aan onze lijst toe te voegen, waardoor onze assortiment nog diverser wordt.

Laat je dit weekend onderdompelen in een zee van creativiteit en ethische mode-opties, terwijl je langs hun kraampjes struint. Van stijlvolle kledingstukken voor alle genders tot schattige outfits voor de allerkleinsten, er is voor iedereen wat wils. Met onze zorgvuldig samengestelde collectie ben je verzekerd van een duurzame garderobe die stijlvol en bewust is!

Foto Expo . Nadja Zheks 

Ervaar de betoverende wereld van mode tijdens het Fair Fashion Festival door de lens van Nadja Zheks. Deze getalenteerde fotografe heeft zich gespecialiseerd in portret- en modefotografie, met een voorliefde voor analoge technieken. Nadja brengt haar passie en creativiteit meesterlijk tot leven in elk beeld.

Laat je onderdompelen in haar unieke stijl en ontdek een zorgvuldig samengestelde selectie van haar meest intrigerende werken, exclusief gepresenteerd op het Fair Fashion Festival. Van de elegante sfeer van de Turbinezaal tot de authentieke ambiance van de oude stookvloer bij De Centrale, deze tentoonstelling is een absolute must-visit voor liefhebbers van fotografie en mode. Mis deze kans niet om de wereld te ervaren door de lens van Nadja Zheks en laat je inspireren door haar creatieve visie!

Voor het volledige Fair Fashion Fest Programma < klik hier >