ENTR

Ons café-Restaurant in de Ham

Proef de verrukkelijke mix van smaken in ENTR, het culinaire hart van De Centrale!

Welkom bij ENTR, waar gezelligheid en artistieke verrassingen samenkomen!

ENTR is niet zomaar een plek om te eten, het is een uitnodigende tafel waar je met vrienden kunt genieten van heerlijke maaltijden. Het is een gastvrije toog waar je nieuwe mensen kunt ontmoeten en boeiende gesprekken kunt voeren. Het is een terras waar je kunt ontspannen na een lange dag en tot rust kunt komen. Het is een artistieke ruimte waar je inspiratie opdoet en wordt betoverd door de unieke sfeer. Kortom, ENTR is een culinaire en muzikale vrijhaven waar smaken en klanken samenkomen.

Bij ENTR kun je genieten van volwaardige maaltijden, smakelijke hapjes en verfrissende drankjes. Maar dat is niet alles. We bieden ook ontspanning en inspiratie aan de meest diverse gezelschappen. Of je nu een snelle lunch met collega's wilt, een afterwork-borrel met heerlijke tapas/mezze om de week mee af te sluiten, een gezellige plek om met vrienden te aperitieven of uitgebreid te dineren, of een bar om na een voorstelling na te praten onder het genot van een koffie of cocktail - bij ENTR ben je aan het juiste adres!

We houden rekening met de diversiteit in onze samenleving, daarom vind je in onze menu's niet alleen vegetarische gerechten, maar ook een uitgebreid halal-assortiment. Heb je speciale wensen? Geef ze gerust door aan onze keuken, we staan klaar om aan jouw behoeften tegemoet te komen.

We kijken ernaar uit om je binnenkort te verwelkomen bij ENTR!

Het enthousiaste team van ENTR

 

 

 

ADRES

Ham 147 – 9000 Gent

TEL

WIJ ZIJN OPEN

dinsdag t/m vrijdag : 11:00 - 00:00
zaterdag : 16:00 - 00:00

GESLOTEN

  •  ENTR is uitzonderlijk gesloten op woensdag 12 juni.

MENU (DE KAART)

Menu
Activiteiten op deze locatie