wo.14.junTurbinezaal

Tahsin Hasoğlu Stand-Up (Turkstalig theater)

Böyleyken Böyle

Kom en geniet van een avond vol lachen en plezier met de getalenteerde Turkse komiek Tahsin Hasoğlu tijdens zijn onvergetelijke "Böyleyken Böyle" stand-upshow! Tahsin Hasoğlu is een populaire figuur in de comedy scene van Turkije en heeft een trouw publiek opgebouwd door middel van zijn grappige social media video's en optredens in komische films.

Na het grote succes in Turkije brengt Tahsin Hasoğlu nu zijn geliefde show naar Europa, en jij kunt erbij zijn! Bereid je voor op een avond vol humor, hilarische anekdotes en scherpe observaties. Tahsin's ongeëvenaarde komische timing en vindingrijkheid zullen je zeker laten lachen tot je erbij neervalt.

Of je nu een fan bent van zijn eerdere werk of nieuwsgierig bent naar zijn unieke comedy stijl, "Böyleyken Böyle" belooft een onvergetelijke ervaring te worden. Tahsin Hasoğlu is een meester in het vermaken van zijn publiek en het creëren van een geweldige sfeer vol positieve energie.

Mis deze kans niet om live te genieten van de komische genialiteit van Tahsin Hasoğlu. Nodig je vrienden, familie en collega's uit en kom samen naar deze onmisbare show. Lach, ontspan en laat je meeslepen door een avond vol entertainment die je nog lang zal bijblijven.

Praktisch

woensdag 14 juni 2023

vvk: €35
vvk m/Uitpas, -18j. & groepen +10: €32
adk: €38
kansentarief: €7,60

Laat je horen en deel dit evenement via jouw sociaal profiel:


Ook interessant


AÏTA MON AMOUR


OMAR SOULEYMAN