do.18.aprKelderzaal

AMPERSAND #8 . LUST

Na onze overvloedige editie vervolgen we onze reis met een thema dat de literaire wereld al eeuwenlang doordringt: 'LUST'. Passend bij de grillen van april belooft de avond van 18 april een betoverend schouwspel te worden, waarin taal, geluid en beeld elkaar innig zullen omarmen en strelen, alsof de vlammen van jouw literaire verlangens eeuwig zullen branden.

Hanne Lamon zal de schaamte ontbloten uit de diepten van schaamlippen, terwijl Ding Dong Dolores met de stem van Anneleen Van Offel het schaamrood op je wangen zal toveren. Voor sensuele en experimentele poëzie geven we het podium aan Emma Durant en Francesca Birlogeanu.

RELAAS heeft een prikkelend verhaal in petto om de zinnen te beroeren, terwijl WEBSTEK de avond muzikaal zal omlijsten met hun zwoele Noorderkempenpop.

Hanna Desmet behoudt als gastvrouw de begeerte.

Namiddagprogramma (Samen Lezen + Samen Eten)

Voorafgaand aan de avond organiseert Avansa Regio Gent weer een Samen Lezen-sessie en selecteerde enkele poëtische gedichten.  De Samen Lezen-sessie vindt plaats van 16u tot 18u op de tweede verdieping van De Centrale.
Gratis inschrijven kan via coline.bracke@avansa-regiogent.be

Daarna nodigen we je uit om de avond voort te zetten en samen te eten in Café-restaurant ENTR.  Geniet van een smakelijke maaltijd met keuze uit vlees (halal) of veggie.

  • Prijs: 20 euro per persoon. 
  • Start: 18:00

Reserveer nu je plekje door een e-mail te sturen naar info@ampersand.gent

 

 

Ampersand is een initiatief van Avansa regio Gent, Boekhandel Limerick, De Centrale, RELAAS, Vermeylenfonds en het Willemsfonds. Met de steun van Stad Gent (CultuurGent), IMD Oost-Vlaanderen en Literatuur Vlaanderen.

Praktisch

donderdag 18 april 2024

Deuren : 19:30
Start: 20:00
Einde: 22:00

inkom 5,00 € (vvk & adk)
kansentarief 1,00 €

Laat je horen en deel dit evenement via jouw sociaal profiel: