do.04.julKelderzaal

AMPERSAND #9 . GEUR

Ampersand presenteert een boeiende mix van literaire genres, zoals Slam en Spoken Word, po√ęzie, kortverhalen, columns, stand-upcomedy, theater, kortfilms, verhalen, rap, cross-over en muziek.  Kortom, Ampersand onderzoekt wat literatuur overal en voor iedereen kan betekenen.  Voor de negende keer alweer, met als thema geur deze keer.

Ken je de geur van petrichor? Het is die unieke geur die ontstaat wanneer regen op droge aarde valt, het sterkst waarneembaar direct na de regen, in de nasleep van de storm. Deze geur verbinden we met literaire geneugten tijdens de negende editie van Ampersand.

Ampersand bestaat uit drie verschillende onderdelen: een namiddagprogramma waarin we samenlezen met Avansa, gevolgd door een gezamenlijke maaltijd in ENTR, en van 20:00 tot ongeveer 22:00 uur vindt het avondprogramma plaats in de kelderzaal van De Centrale.

Voor elk onderdeel van het programma kunnen deelnemers zich afzonderlijk inschrijven.

  • Samen Lezen (Avansa) : 16:00 - 18:00 . inschrijven via coline.bracke@avansa.be
  • Samen Eten : tbc
  • Avondprogramma (details tbc) : 20:00 - 22:00 . tickets 

Ampersand is een initiatief van Avansa regio Gent, Boekhandel Limerick, De Centrale, RELAAS, Vermeylenfonds en het Willemsfonds. Met de steun van Stad Gent (CultuurGent), IMD Oost-Vlaanderen en Literatuur Vlaanderen.

Praktisch

donderdag 04 juli 2024

Deuren : 19:30
Start: 20:00
Einde: 22:00

inkom 5,00 € (vvk & adk)
kansentarief 1,00 €

Laat je horen en deel dit evenement via jouw sociaal profiel: