vr.17.novTurbinezaal

İstanbul Fasıl Ensemble

İstanbul Ekspres

Programma

20:00 İstanbul Fasıl Ensemble
Sadiye Erimli (zang), Ufuk Uguriş (zang), Buse Sever (oed), Mehmet Boyaci (kanun), Hüsamettin Kemanci (viool), Volkan Ergen (percussie)

Turkse klassieke muziek en hapjes

Op een fasılconcert geniet je traditiegetrouw van heerlijke mezze en rakı, oftewel Turkse hapjes en de nationale Turkse anijsdrank. 

Tijdens de Ottomaanse periode weerklonk fasıl in Turkse paleizen en gegoede huizen. Tegenwoordig is deze lichte klassieke muziek vooral te horen in de restaurants van Istanbul. Want geen fasıl zonder mezze/rakıtafel. Geniet van het İstanbul Fasıl Ensemble en eet, zing en dans met ons mee.

İstanbul Fasıl Ensemble interpreteert zowel Turkse klassieke muziek als fasıl. Goed voor een uitbundige avond met Turkse gezelligheid en sfeer.

İSTANBUL EKSPRES

Turks muziekfestival

Voor het vijfde jaar op rij brengen de Handelsbeurs en De Centrale de muzikale broeihaard van Istanbul naar Gent. Geef je vijf dagen lang over aan de oosterse melodieën en de Anatolische cultuur tijdens Istanbul Ekspres.

Turkse jazz & pop

Istanbul is een culturele melting pot. Turkse artiesten vermengen er sinds jaar en dag hun oriëntaalse erfgoed met frisse popmuziek en bruisende jazz.
Istanbul Ekspres verkent de rijkdom in die culturele kruisbestuiving.

co-org. Handelsbeurs

Praktisch

vrijdag 17 november 2017

Deuren 19:00
Aanvang 20:00

Laat je horen en deel dit evenement via jouw sociaal profiel:


Ook interessant


Yüzyüzeyken Konuşuruz


LATCHO BILO


Artists Against Apartheid