vr.16.novHa Concerts

İSTANBUL ROMAN ŞEN GRUP // ISTANBUL EKSPRES

FASILAVOND = UITVERKOCHT

20:15 Fasılavond met İstanbul Roman Şen Grup

Sedat Kemancı (viool, zang), Ahmet Durak (oed, zang), Bilal Kızıllar (qanoen, zang), Ergun Uçar (klarinet), Hayrı Üstev (darboeka, zang) en Füruze (buikdanseres)

Op dit fasılconcert geniet je traditiegetrouw van heerlijke mezze en rakı – oftewel Turkse hapjes en de nationale Turkse drank.

De plaatsen zijn beperkt, dus reserveer tijdig.Tijdens de Ottomaanse periode weerklonk fasıl in Turkse paleizen en gegoede huizen. Tegenwoordig is deze lichte klassieke muziek vooral te horen in Istanbulse restaurants. Want geen fasil zonder rakitafel.
Tijdens Istanbul Ekspres kan dit muzikaal eetfestijn niet ontbreken. Deze editie voegen Romamuzikanten en -danseressen nog extra ambiance toe.

Deze negende editie van het Istanbul Ekspres festival is opnieuw even verscheiden als de stad zelf is. Alle facetten zitten in het programma vervat. Het bruisende leven van de metropool in de songs van Can Bonomo, Kalben en Göksel. De nostalgie naar het Istanbul van de jaren 30, toen de salons welig tierden, in de muziek van Gaye Su Akyol. Het uitbundig feesten en dansen tijdens de Fasil avond. De rijke Ottomaanse traditie bij Incesaz en de smeltkroes van culturen in de festivalproductie Bright Bridges, waarbij Turkse, Roemeense en Belgische muzikanten elkaar vinden.
Het leven van een wereldstad op maat van een muziekpodium. Muziek die ontroert, beroert en doet dansen. Hoşgeldiniz!

Co-org. Handelsbeurs

Praktisch

vrijdag 16 november 2018

Deuren 19:15
Aanvang 20:15

Laat je horen en deel dit evenement via jouw sociaal profiel:


Ook interessant


Duo Jansouz . Sepand & Khorshid Dadbeh


Ozferti + DJ Garreth McMullan


Yüzyüzeyken Konuşuruz