di.29.novENTR

Aminah . Shirin Rabi presents

Dinsdagavond Live

Aline Sennesael is een Gentse met West-Vlaamse roots die 's avonds - na haar dagtaak als kleuterjuf - verandert in haar alter ego Aminah.  Zo draait ze al jarenlang mee in het Belgische funk-, soul- en hiphopcircuit.  Eerst als zangeres/femcee bij Jayeness en later als zangeres in de band van JtotheC (Jay to the Cee).

Achter de schermen heeft Aminah onvermoeibaar gewerkt aan haar eigen sound. In december 2021 deelde ze een eerste single ‘Make it work’, in samenwerking met producer JtotheC, in januari 2022 gevolgd door haar tweede single ‘Gramophone‘.

Haar langverwachte debuutalbum: ‘Changing Mood’ is meer dan de moeite waard. Met haar unieke, soulvolle stem blaast Aminah je direct omver.

Dit is het 4de en laatste concert in een serie van 4 samengesteld/geprogrammeerd door Shirin Rabi.

Shirin aka ShiSha is een mix van roots, rap en revolutie. Ze is van Iraanse afkomst en hoewel ze in West-Vlaanderen opgroeide, woont ze nu al 15 jaar in Gent. Beeld is wat haar beweegt als fotografe en via woord probeert ze anderen tot bewegen te brengen. In haar rap legt ze al haar overtuigingskracht én overtuigingen bloot. ShiSha werpt een kritische blik op onze samenleving en strijdt daarbij voor een duurzame (mentaliteits)verandering. 

Neem een kijkje op haar website shirinrabi.com