do.31.mrtTurbinezaal

AMOR MUNDI, dream for the future

Naar het boek van Steven Vromman

De toekomst. Wat zal het worden? Ongebreidelde technologische vooruitgang? Verwoestende klimaatrampen? Een meedogenloze strijd tussen arm en rijk? Een utopie, een dystopie? Niemand kan de toekomst voorspellen. Er zijn ontelbare scenario’s mogelijk.
In Amor Mundi presenteren Steven Vromman, Osama Abdulrasol en Helena Schoeters een scenario gebaseerd op de wetenschappelijke kennis die we bezitten over de grenzen van ons ecosysteem. Met betoverende zanglijnen en verrassende verhalen krijg je als toeschouwer een zicht op wat kan komen. Humor, ontroering, inzichten en verwondering.  Een inspirerende voorstelling die duidelijk maakt dat keuzes vandaag de toekomst bepalen.
De voorstelling is gebaseerd op het boek ‘Amor Mundi, een positieve post-apocalypische roman over de periode 2025-2052’ van Steven Vromman.  Steven werd bekend met zijn Low Impact-project (2008). In een bekroonde documentaire reeks van Canvas kon het publiek volgen hoe hij zijn leven drastisch omgooide om zijn ecologische voetafdruk te minimaliseren. Ondertussen is Steven een van de meest gevraagde sprekers in het land en bedacht hij de ‘ecocomedy’, een originele vorm van infotainment.

Steven Vromman, verhaal
Osama Abdulrasol, qanun
Helena Schoeters, zang

Praktisch

donderdag 31 maart 2022

deuren 19:30
voorstelling 20:00

Laat je horen en deel dit evenement via jouw sociaal profiel:


Ook interessant


KAPOW presents Anthea & Cobus


Trio Charneux Leleux Puma


Young Curators Program . European Jazz Conference 2024