do.22.julENTR

April Maey & UNIS

THE CANOPY SESSIONS #2.4 - Concert

Dubbelconcert April Maey & UNIS

April Maey is een Gentse met Nigeriaanse roots die in maart 2020 haar debuut-ep Ticket to Anywhere lanceerde. En in het najaar van 2020 kwam er de animatieclip bij het nummer Starry Night. Begin april was ze samen met Chibi Ichigo te zien in een van onze Heartbeat Sessions. 

UNIS (ook te zien tijdens zo’n Heartbeat Session) meandert tussen de zwoele vibes van sensuele R&B en dromerige neosoul.  Ze reflecteert over haar mooiste dromen en de diepste angsten.   UNIS brengt haar publiek in een vibe waar tijd van geen tel is en waar enkel haar stem de leegte vult.

THE CANOPY SESSIONS #2
Een hele zomer Movies & Music met publiek … onder de luifel (ENG: canopy) van ENTR!

De Centrale organiseert van 1 juli tot 26 augustus een nieuwe editie van The Canopy Sessions.  Dit jaar gaan we voor een combinatie van filmvoorstellingen (op woensdag in augustus) en concerten (op donderdag in juli en augustus). Voor de films werken we samen met Cinemobiel.  Mooie professionele projectie waarbij iedereen een eigen hoofdtelefoon mag opzetten.  Programmator Cedric De Bock en gastprogrammator Owen Perry Weston (*)  zorgden opnieuw voor een al even mooie concertreeks als vorig jaar.  De voorstellingen zijn gratis.  Come join us and enjoy … eindelijk!

 

Praktisch

donderdag 22 juli 2021

19:00 - 19:30 April Maey
19:45 - 20:15 UNIS

 

Laat je horen en deel dit evenement via jouw sociaal profiel:


Ook interessant


Ozferti + DJ Garreth McMullan


Yüzyüzeyken Konuşuruz


LATCHO BILO