zo.16.febTurbinezaal

ARZU & MUSTAFA ÖZARSLAN (#DC25Y)

FeestWE 25 jaar De Centrale

Halay Night (Türküler Halaylar)

Ze stond al paar keer op het podium van De Centrale.  Een eerste keer samen met Kıvırcık Ali in april 2002 en solo in december 2004 en april 2014. Vandaag, ter gelegenheid van 25 jaar De Centrale, staat Arzu (Şahin) hier opnieuw met een repertoire dat put uit de rijke Anatolische en Alevitische muziektraditie. Arzu bracht ondertussen verschillende albums uit, zowel solo als in samenwerking met artiesten als Kıvırcık Ali, . Ze is en blijft één van de belangrijkste vrouwelijke vertegenwoordigers van de hedendaagse Turkse volksmuziek.

Ook Mustafa Özarslan was al een paar keer te gast in de Centrale, een eerste keer in april 2008 als frontman van Grup Çığ en kort daarna samen met de populaire zangeres Sabahat Akkiraz.  De populariteit van deze innemende zanger, die rock, jazz en blues verpakt in een Turks sausje, is zowel in Turkije als hier bij ons bijzonder groot.

Wil je ook meegenieten van deze volks- en halaymuziekavond van Arzu en Mustafa Özarslan, dan mag je dit concert absoluut niet missen!

(halay = de verzamelnaam voor een aantal (Turkse) reidansen, vergelijkbaar met de Syrisch-Libanese dabké)

Als je tickets koopt voor 2 voorstellingen binnen het Feestweekend '25 jaar' betaal je slechts 25 euro, voor 3 voorstellingen betaal je 35 euro.
De korting wordt automatisch berekend tijdens het bestellen! Dus winkel gewoon door en je korting wordt berekend.

Praktisch

zondag 16 februari 2020

deuren 19:30
concert 20:00

(Staand concert)

Laat je horen en deel dit evenement via jouw sociaal profiel:


Ook interessant


Yüzyüzeyken Konuşuruz


LATCHO BILO


Artists Against Apartheid