zo.19.aprKelderzaal

AYAH HAMZA #1 - BOTY (AFGELAST #CORONA)

BeatBox Battle Of The Year - Curated by Farooq Baig

Deze activiteit wordt geannuleerd.
Mede vanwege de deelname aan dit event van veel internationale artiesten hebben de co-organisatoren beslist dit evenement voorlopig af te gelasten.
Er wordt gezocht naar een nieuwe datum, waarschijnlijk ergens in de loop van het najaar 2020.

 

Acht Belgische beatboxers zullen het in deze BeatBox Battle Of The Year opnemen tegen acht beatboxers van over de hele wereld. Over wie het juist gaat, zal pas de avond zelf bekendgemaakt worden. Wat we wel al weten is dat deze battle een van de grootste zal zijn tot nu toe! In de battles zit heel veel stijlvariatie omdat iedere beatboxer een unieke sound heeft. En in de battles zit heel veel variatie met verschillende disciplines als “Solo Male”, “Solo Female”, “Tag Team”, en “Loopstation”.

Er zijn ook beatbox-workshops en we sluiten af met een open mic (waarbij iedereen eens op het podium mag om zijn kunsten te tonen).  

Ayah Hamza is een tweedaags Urban Culture event van De Centrale i.s.m. verschillende organisaties (Hip Hop Hooray, Poppunt, End of the Weak, BOTY, Patrick Sous Pression) waarin Hip Hop en aanverwanten centraal staan.
Maak u dus op voor deze eerste editie van Ayah Hamza, voor een laidback, lifestyle festival met Hip Hop beurs, Talks, Dj's, dance battles (popping, locking en hiphop), workshops, street & finger food en live performances met o.a. Yipoon Chiem, Zami Zulu, Wavey Vayn & Manzo Soul, iCto, Gloria Boateng en Pepe.

Praktisch

zondag 19 april 2020

1pm – 6pm

Laat je horen en deel dit evenement via jouw sociaal profiel:


Ook interessant


Yüzyüzeyken Konuşuruz


LATCHO BILO


Artists Against Apartheid