vr.15.janOnline event

BeezNeez ◉ Sound of Ghent

Sound of Ghent livestream

Ferm instrumentaal groove-collectief

BeezNeez is een 5-koppige band die ritmes en melodieën uit alle windstreken vlotjes aan elkaar plakt. 

Reiziger-muzikant Raffaello Visconti is een mix van culturen op zich.  Hij vertelt zijn verhalen in melodieën, ritmes en sferen, tapdansend boven een zee van gitaareffecten.  Bassist Filip Catteuw was al actief als muzikant tijdens de 2e Kortrijkse punkwave van de jaren 80.  Zijn voorliefde voor vintage soul, rockabilly, chanson, funk en disco zorgt voor de 'old school foundation' van de band.  Daniel Clariste Guedegbe is gitarist en choreograaf. Hij danste zeven jaar bij het nationaal ballet van Benin. Zijn energieke percussieve gitaarspel zorgen voor een heerlijke dosis jazzy afrofunk.  Alles wordt stevig aan elkaar getimmerd door Pieter Vanoverberghe aan de drums en Core Pareja aan de conga’s, bongo’s en een resem andere Latijns-Amerikaanse percussie-instrumenten.

In samenwerking met Sound of Ghent brengt De Centrale binnenkort kwalitatieve livestreams tot bij jou in de living.
Hier bundelt de Gentse muziekscene haar krachten voor een gevarieerd online concertaanbod. Zo geniet je thuis voor een zacht prijsje van de beste liveshows, zo coronaproof als je zelf wil én met de beste beeld- en geluidskwaliteit.

Welkom op Sound of Ghent en ook wel een beetje in De Centrale!

Sound of Ghent i.s.m. Handelsbeurs, Democrazy, Kunstencentrum Vooruit, Gent Festival van Vlaanderen, Kopergietery, Muziekcentrum De Bijloke en Bij’ De Vieze Gasten.

Praktisch

vrijdag 15 januari 2021

Live vanaf 20:00 (online)
Je kan de stream nog tot 48u na het concert bekijken.

Laat je horen en deel dit evenement via jouw sociaal profiel:


Ook interessant


Duo Jansouz . Sepand & Khorshid Dadbeh


Ozferti + DJ Garreth McMullan


Yüzyüzeyken Konuşuruz