za.10.febTurbinezaal

BEEZY COMEDY #02

Manu Moreau, Bob Maclaren, Edson Da Graca & Tabanca Mehmet - Supported By Dj G-Spot

Na de succesvolle editie van december is Beezy Comedy helemaal terug met een gloednieuwe kleurrijke line-up met Bob Maclaren, Manu Moreau, Edson Da Graca & Tabanca Mehmet. Ongeziene humor is back!

MANU MOREAU
Manu … Voor wie hem kent, is hij geen onbekende, voor zij die hem niet kennen, ziet hij er misschien wat vreemd uit.  Toch brengt hij met plezier mensen aan het lachen.  Hij neemt zichzelf niet al te serieus, maar neemt graag alles rond hem op de korrel.Misschien best alles met een vleugje zout nemen, anders strooit hij het op de wonde.Droge humor met een donker kantje en opnieuw jouw gastheer!

BOB MACLAREN
Deze geboren Nieuw-Zeelander won ooit, toen hij nog in een verre uithoek van onze aardkloot woonde, New Zealand Funniest Face Award. Met die prestigieuze prijs op zak reisde hij de wereld rond, struinde tientallen humoristische festivals af en nestelde zich uiteindelijk, als een ware kiwi gold, op Hollandse bodem. Bob Maclaren heeft gevatte en verrassende observaties over Nederlanders. Denk aan: Hollandse feestdagen, religies en drankinname. Jarenlange afzondering op het tropische eiland en de gekte van Amsterdam maken Bobs kijk op de wereld uniek. Bob is een meester in het fysiek uitbeelden van situaties en zijn komische mimiek blijft je bij. Een verhalenverteller in hart, nieren en hysterische lichaamstaal.
Bob was op televisie te zien bij Discovery Channel UK met het komische reisprogramma Bob’s World en maakte als gelegenheidsduo met Bram van der Velde voor de Nederlandse Comedy Central de oudejaarsconference ZO 2009. Achter de schermen werkt(e) hij onder andere mee aan: De Lama’s, De Nieuwste Show, De Badgasten, De Kannibalen, Bijbabbelen, de Dino Show en In Goed Gezelschap. Bob is een beetje de Gandalf van de Nederlandse comedy-wereld. Mentaal alleen, want hij lijkt minstens negenhonderdzevenentachtig jaar jonger dan de bebaarde tovenaar. Bob inspireert, regisseert en schrijft regelmatig teksten voor andere comedians.

EDSON DA GRACA
De lange Amsterdammer van Kaapverdische afkomst, een klein eiland aan de west-kust van Afrika, gaat de laatste tijd als een trein. Sinds dat hij binnen is gehaald door MTV als het nieuwe gezicht van het, van oorsprong Amerikaanse, televisie programma Ridiculousness is de rest van Nederland ook nieuwsgierig naar dit aanstormend talent.
Hij heeft hits gemaakt voor onder anderen Ali B, Lange Frans en Baas B en had een eigen talkshow, No Spang 2.0, voor Fernandes, maar als stand-up comedian blaast hij echt het publiek omver met zijn (geïmproviseerde) stand-up en zijn ad-rem one-liners. Momenteel werkt hij aan zijn eerste avondvullende programma Wakker! Hiermee tourt hij vanaf 2018 langs de theaters.2018 wordt het jaar van Edson da Graça.

TABANCA MEHMET
Tabanca Mehmet emigreerde van Turkije naar Nederland. Hij doet graag zijn verhaal op podium en dit met de nodige fratsen. Mehmet heeft een zeer onorthodoxe aanpak waar hij graag de Turkse cultuur en kennis uittest op het Vlaamse en Nederlandse publiek. Humor met letterlijk veel haar op!

Praktisch

zaterdag 10 februari 2018

deuren 19:30
concert 20:00

Laat je horen en deel dit evenement via jouw sociaal profiel:


Ook interessant


Ozferti + DJ Garreth McMullan


Yüzyüzeyken Konuşuruz


LATCHO BILO