di.17.oktENTR

BELCIRQUE | Special VOIX DE FEMMES

BELCIRQUE is een groep bestaande uit zes jonge dames. Heerlijke, meerstemmige zang, soms als krachtige a capella, anders dan weer met contrabas, gitaren, trombone of percussie. Ze brengen eigenzinnige eigen composities met invloeden uit de barbershop, pop, balkan en jazz en werken dit uit tot een swingend geheel.

Hun spelende mimiek versiert de act met een zelfrelativerende knipoog.Geconcentreerd rond slechts een beperkt aantal micro's ontstaat er een levendige dynamiek tussen de performers onderling en het publiek dat zich al snel meegezogen voelt door de vrolijke zang. Deze muzikale verhalen brengen ze zowel in het Frans als in het Engels.

BELCIRQUE kent geen grenzen en trekt ook regelmatig naar het buitenland. Op hun tourschema staan concerten in Frankrijk, Duitsland, Nederland en Zwitserland.

BELCIRQUE is Ondine Cantineau, Astrid Creve, Julia Emmery, Kris Auman, Marijke Hellemans en Seraina De Block.

VIDEO

OVER VOIX DE FEMMES ...

Sinds 1991 promoot en verdedigt Voix de Femmes kunst door vrouwen over grenzen heen.

Om de twee jaar strijkt het festival Voix de Femmes neer in Luik, (Brussel) en Gent en neemt het u mee op ontdekkingstocht langs hedendaagse kunstwerken van vrouwen, uit uiteenlopende disciplines en horizonten.

Het ganse jaar leeft de vereniging Voix de Femmes op het ritme van het project Art & Expression: workshops voor vrouwen die een maatschappelijk en professioneel reïntegratieproces doorlopen.

Alle info op voixdefemmes.org

Praktisch

dinsdag 17 oktober 2017

20:00

Laat je horen en deel dit evenement via jouw sociaal profiel:


Ook interessant


Yüzyüzeyken Konuşuruz


LATCHO BILO


Artists Against Apartheid