do.31.mrtTurbinezaal

COLD TURKEY NIGHT

FIDDLERS ON THE MOVE

Naomi Vercauteren trio

Het Naomi Vercauteren Trio (kortweg NV3) staat garant voor gebalde, geïnspireerde luisterfolk. Met viool, accordeon, gitaar en zang distilleren ze een oorstrelende, maar daarom niet minder krachtige sound. De muzikanten hebben jarenlange ervaring bij verschillende folkgroepen, en kiezen met een open oor voor fijne nummers en arrangementen. Hun rijke sound wordt ons vooral door de westenwind aangeblazen maar is toch niet echt in vakjes te plaatsen.  NV3 bestaat uit Naomi Vercauteren (viool), Bert Ruymbeek (accordeon) en Jan Debrabandere (gitaar en zang).

NERİMAN GÜNEŞ & VEFA ALEKBEROVA

Neriman Guneş werd geboren in 1978 in Kahraman, Turkije. Ze ging naar de Lagere school in Duitland en keerde terug naar Turkije om haar Middelbaar onderwijs af te werken. Ze behaalde een diploma aan de Istanbul Technical University "Instruments Department" in 2001. Ze voerde haar eerste vioolsolo “ Resat Aysu” uit aan de Tarik Zafer Tunaya Cultural Center op 16 jarige leeftijd.
Neriman trad op  in Turkije, Europa, Amerika, Canada, Australië en het Midden-Oosten. Bovendien worden haar vioolcomposities en arrangementen vaak gebruikt in films, documentaires en TV programma’s.
Vefa Alekperova werd geboren in Baku, Azerbeijan in 1974. Ze begon met piano op zesjarige leeftijd en ging naar de Bulbul Muziekschool. Op Bulbul speelde ze viool, kamance en piano. Na haar studies verhuisde ze naar Istanbul en studeerde ze aan de Istanbul Technical University "Conservatory".  Momenteel woont ze in Salt Lake City, USA, waar ze muziek blijft spelen en muziekonderwijs geeft, o.a. aan kinderen met een beperking.

Praktisch

donderdag 31 maart 2016

20:00 > NAOMI VERCAUTEREN TRIO (BEL)
21:00 > NERİMAN GÜNEŞ (viool) (TUR) & VEFA ALEKBEROVA (piano) (AZE)

Laat je horen en deel dit evenement via jouw sociaal profiel:


Ook interessant


Duo Jansouz . Sepand & Khorshid Dadbeh


Ozferti + DJ Garreth McMullan


Yüzyüzeyken Konuşuruz