zo.13.junOnline event

CUMALI BULDUK QUARTET ♡ Café Türk Live (& online)

ons allereerste liveconcert met publiek sinds lang

Het is van 27 oktober 2020 dat we nog eens live mochten gaan.  Niet live zoals in livestream maar live zoals in “met livepubliek”.  Het is eindelijk zover … jawel!  Langzaam maar zeker worden de maatregelen gelost en wij lossen mee, voor een beperkt publiek en volgens de opgelegde regels en protocollen … welcome back earthlings!

Voor hen die geen ticket kunnen bemachtigen of nog wat drempelvrees hebben, geen nood!  Dit concert wordt nog gelivestreamd via ons Youtubekanaal.

Cumali Bulduk Quartet

Dit nieuwe project van Cumali Bulduk, samen met Emi Shiraki, Sébastien Céroni en Carlo Strazzante focust op de fusie tussen oude en nieuwe (Turkse) muziek.

De muziek van Cumali Bulduk weerspiegelt zijn interesse in andere culturen, maar ook zijn enthousiasme om de populaire Turkse cultuur bekend te maken.  Hij ontwikkelde zijn eigen stijl via zijn talrijke contacten met artiesten uit verschillende windstreken.

De combinatie van vier sterke individuen met een gemeenschappelijk muzikale interesse zorgen voor een heel bijzonder, verrassend en origineel project.

Cumali Bulduk (saz)
Emi Shiraki (harp en blokfluit)
Sébastien Céroni (viool)
Carlo Strazzante (percussie)

Praktisch

zondag 13 juni 2021

deuren 19:30 (enkel reservatie!)
concert 20:00

Laat je horen en deel dit evenement via jouw sociaal profiel:


Ook interessant


Yüzyüzeyken Konuşuruz


LATCHO BILO


Artists Against Apartheid