do.12.mrt

De MNM UrbaNice Battle Of Talents gaat vanavond door in de MNM-studio!

Slecht nieuws als je van plan was om op donderdag 12 maart naar de Centrale in Gent te komen om er live de finale van de UrbaNice Battle Of Talents mee te maken. Omwille van de voorzorgen in het kader van Corona is er beslist om de finale zonder publiek te laten doorgaan in de MNM-studio. Je kan vanaf 20u dus wel gewoon naar UrbaNice luisteren en daar te weten komen welke van de vijf fantastische finalisten aan de haal gaat met de felbegeerde titel.

Check hier de vijf finalisten.

De finalisten mogen zich bewijzen tegenover een professionele jury met daarin rapper en zanger TheColorGrey, urban producer Chuki en Urbanice DJ’s Masai.

De battle kan je daareboven live volgen via de MNM-livestream.

De Centrale, MNM en Hip Hop Hooray gingen opnieuw op zoek naar nieuw "Urban talent".  Ze kozen vijf finalisten uit meer dan 150 inzendingen.
Dit zijn ze dan: de vijf finalisten van de MNM UrbaNice Battle of Talents, de coolste urban-talentenjacht van Vlaanderen!

De vijf nemen het op donderdag 12 maart tegen elkaar op in De Centrale in Gent.

De winnaar gaat aan de haal met een jaar lang radio-aandacht op MNM, een podiumplek tijdens het Ayah Hamza urban cultures festival op 18 april en een unlimited license voor een aantal beats van de enige echte Chuki.

In de jury hebben we ook deze editie het beste uit onze urban wereld. Rapper en zanger TheColorGrey, bekend van zijn super soulvolle 90’s vibes zit niet alleen in de jury maar geeft zelf een showcase. Chuki, de urban producer die samenwerkte met o;a. Dvtch Norris, K1D, Zwangere Guy en Yung Mavu (die in 2017 viraal ging met z’n Harry Potter-rap) gooit naast z’n juryduty ook een aantal van zijn beats voor de winnaar in de prijzenpot. Tenslotte vullen Urbanice DJ’s Masai en DJ Lady S de jury verder aan.

En voor het publiek! Maak live kennis met de finalisten van de MNM Urbanice Battle of Talents, geniet van een showcase van TheColorGrey en dans op de beats van DJ Masai.

Co-org. De Centrale, MNM en Hip Hop Hooray

 

Praktisch

donderdag 12 maart 2020

20:00

Laat je horen en deel dit evenement via jouw sociaal profiel:


Ook interessant


Yüzyüzeyken Konuşuruz


LATCHO BILO


Artists Against Apartheid