za.03.febTurbinezaal

de PALENQUE a MATONGE *

Dizzy Mandjeku & Alé Kuma ft. Nidia Gongora

Bij een bezoek aan Brussel in 2010 werd de Colombiaanse muzikant, componist en dichter Leonardo Gómez geraakt door de levendige Congolese muziekscène in de wijk Matongé. Zo ontstond de samenwerking met gitaarlegende Dizzy Mandekju. De koning van de Conogolese rumba en soukous reisde sindsdien twee keer naar Colombia voor live optredens en opnamesessies met Gómez’ band Alé Kumá. Het resultaat van de samenwerking was meteen een succes en er volgde een concertreeks in België met een passage in De Centrale op 27 oktober 2016. Eind 2017 is het eerste album De Palenqe à Matongé een feit, gevolgd door een tweede Europese tournee. Op het podium zorgen Congolese en Columbi- aanse muzikanten opnieuw voor een origineel swingend concert.

Dizzy Mandjeku (gitaar), Leonardo Gómez Jatín (contrabas), Nidia Gongora (zang), Paola Marquez (zang), Malage de Lugendo (zang), Josée Esengo Muza (zang), César Medina (sax), Toms Ntale (gitaar), La Wey Segura (percussie, marimba), Saidou llboudo (drums)

Met als special guest de Colombiaanse zangeres Nidia Gongora (ook bekend om haar recente samenwerking met de Britse DJ en producer Will Holland aka Quantic).

*MIX nu zelf uw MUZIEK A LA CARTE

Tijdens het seizoen 2017-2018 kan je kiezen voor een à la carte abonnement.  Kies uit verschillende concerten en stel zelf je gepersonaliseerde *MIX samen.  Op die manier geniet je van een extra mooie korting.

Let wel op het *MIX label ! Niet alle concerten komen dus in aanmerking!

Mini*MIX = Vanaf 3 concerten => 10% korting
Midi*MIX = Vanaf 5 concerten => 15% korting
Maxi*MIX = Vanaf 9 concerten => 20% korting

EEN GREEP UIT DE *MIX-CONCERTEN ... KLIK HIER

OPGELET : *MIX-abonnementen enkel aan de balie van UITBUREAU of telefonisch 09 233 77 88

Praktisch

zaterdag 03 februari 2018

deuren 19:30
concert 20:00

Laat je horen en deel dit evenement via jouw sociaal profiel:


Ook interessant


SEKSENDÖRT . UITVERKOCHT


VIOLONS BARBARES . GEANNULEERD


DOLU KADEHİ TERS TUT