za.11.novTurbinezaal (staand)

Dobet Gnahoré .

Special 'Dag van het Feminisme'

GRAMMY-winnaar Dobet Gnahoré is een van de meest getalenteerde en geliefde artiesten van Afrika. Met haar geweldige stem, ongelofelijke dansmoves, krachtige uitstraling en kleurrijke stijl spreekt Dobet Gnahoré fans aan van artiesten als Angelique Kidjo, Yemi Alade, Fatoumata Diawara en andere diva's.

Hoewel het Afrikaanse continent de wereld zegende met heel wat fantastische artiesten, heeft Dobet Gnahoré zichzelf bewezen als een echt uitzonderlijk talent. Afkomstig uit Ivoorkust is Dobet een virtuoze zangeres, danseres, percussioniste en songwriter die de moderne Afropop-klanken van haar land in opwindende nieuwe richtingen heeft gebracht. Dobet staat bekend om haar adembenemende dansmoves, krachtige podiumuitstraling en rijk emotionele vocale stijl.

Na haar GRAMMY-overwinning in 2010 bewijst de Afrikaanse superster vandaag opnieuw haar veelzijdig talent met de krachtige en dansbare nieuwe single "Gni." De single, uitgebracht door Cumbancha op 22 september jl., laat zien dat Dobet Gnahoré blijft vernieuwen en verrassen.

"Gni", wat "River" betekent in de Beté-taal van Ivoorkust, het geboorteland van Dobet, is de tweede single van haar nieuwe album Zouzou. Gepland voor release in februari 2024, werd Zouzou geproduceerd door Momo Wang, ook wel bekend als Dr. Wang, een van de meest gevraagde beatmakers in Abidjan en producer voor top internationale talenten zoals de Malinese R&B-superster Aya Nakamura, de toonaangevende coupé-décale zanger Ariel Sheney en vele anderen.

 

Praktisch

zaterdag 11 november 2023

deuren . 19:30
concert . 20:00

vvk: € 17
vvk m/Uitpas, -18j. & groepen +10: € 14
adk: € 20
UitPas kansentarief: € 4

Laat je horen en deel dit evenement via jouw sociaal profiel:


Ook interessant


SEKSENDÖRT . UITVERKOCHT


VIOLONS BARBARES . GEANNULEERD


DOLU KADEHİ TERS TUT