wo.31.janTurbinezaal

FADED: WITT LOWRY

Wegens grote succes verplaatst van Charlatan naar De Centrale

Mark Richard Jr., beter gekend als Witt Lowry, is een rapper afkomstig uit Connecticut. In 2015 bracht hij zijn debuutalbum Dreaming with Our Eyes Open uit. Een plaat gevuld met hoopvolle boodschappen over het leven en dromen die waargemaakt kunnen worden. Hiermee bereikte hij hoge plaatsen in hitlijsten van Billboard en iTunes. Dit jaar verscheen er een opvolger met de titel I Could Not Plan This. "Beautiful, gut-wrenching, and tear-inducing all at once." (Ones to watch)

Witt wordt omschreven als gedreven en perfectionistisch, en dat is te horen aan zijn muziek. Met veel toewijding maakt hij kwaliteitsvolle en eerlijke hiphop. De energie en snelheid waarmee hij rapt doen denken aan de Eminem van vroeger, en zijn teksten zijn even betekenisvol als die van Macklemore.

www.democrazy.be

 

FADED

Faded haalt Hip Hop, RnB en Beats (en alles dat zich in de subgenre schaduw manifesteert), met een expliciete nadruk op jong talent, naar België. Passeerden reeds de revue : Freddie Gibbs, Partynextdoor, The Underachievers, Dorian Concept,...

Praktisch

woensdag 31 januari 2018

Deuren 19:30

Laat je horen en deel dit evenement via jouw sociaal profiel:


Ook interessant


Yüzyüzeyken Konuşuruz


LATCHO BILO


Artists Against Apartheid