vr.01.decKelderzaal

GENTERTAINMENT #06 ft. HEAVYMILLA

Dare to dream, droppin' beats & raisin' vibes

Gentertainment belooft niet alleen een muzikaal spektakel, maar ook een inspirerende reis waarin jouw passie en talent centraal staan. Mis deze kans niet om deel uit te maken van een bruisende gemeenschap van jongeren die hun creativiteit en individualiteit vieren. Welkom in de wereld van Gentertainment, waar de toekomst van jouw artistieke reis begint!

Tijdens deze spectaculaire 6de editie worden de schijnwerpers opnieuw gericht op een bonte verzameling van jong talent. 

Muziek fungeert als het ultieme bindmiddel om (Gentse) jongeren zowel op artistiek als sociaal vlak te ondersteunen en aan te moedigen. Of je nu zingt, rapt, produceert, dj't of een instrument bespeelt, bij Gentertainment draait alles om jouw passie en talent. Wat drijft jou als artiest? Wat wil je bereiken? En vooral, wat heb je nodig om jouw doelen te verwezenlijken? De antwoorden liggen in jouw handen …

De kers op de taart van deze editie is niemand minder dan Heavymilla, een Gentse rapper met Burundese roots, geboren en getogen in de "Brugse Puurte". Heavymilla begon zijn muzikale reis als een jonge belofte in het muziekproject van De Kaarderij. Bijna een decennium later is hij uitgegroeid tot een bekend gezicht in de Gentse rapscene. Met diepe wortels in de Atlanta trapscene en beïnvloed door grootheden zoals Young Thug en Gucci Mane, brengt Heavymilla verfrissende en ongepolijste straatbangers waarin hij vertelt over doorzettingsvermogen, opoffering en triomf in het gezicht van tegenspoed.

Full line up to be confirmed ... 

Org. vzw Jong i.s.m. De Centrale

Praktisch

vrijdag 01 december 2023

deuren . 18:30
start . 19:30

Gratis inkom

Laat je horen en deel dit evenement via jouw sociaal profiel:


Ook interessant


Picking Combo


LEERLINGENFEEST . ON STAGE 24


SAMEN ZINGEN