vr.01.jul

INTERNATIONALE IFTAR

VOLZET//UITVERKOCHT!

Op 1 juli organiseren VOEM en Fenneks een Internationale Iftar op DOK.
Iftar is de maaltijd die bij zonsondergang wordt gegeten tijdens de ramadan. Traditioneel is dit de gelegenheid om samen met familie en vrienden de vasten te doorbreken. Ontmoeting, samenhorigheid, gastvrijheid, tolerantie en wederzijds begrip voor andere culturen, staan centraal tijdens de avond.

Er wordt ook extra aandacht besteed aan mensen die het minder goed hebben. Daarom bieden we deze avond aan in samenwerking met vluchtelingen die in Gent verblijven. Zij zullen samen met vrijwilligers en verenigingen koken en de avond mee organiseren.

Op het programma:

19u00 Aanvang
19u30 Spoken word: Stand & Deliver
20u15 Breakdance: Moseba Crew
20u30 Soefi ceremonie: Ih-Vak - Kadiri broederschap
21u00 Verrassingsact
21u30 Toespraak: burgemeester Daniël Termont
21u40 Toespraak/inleiding iftar: Khalid Benhaddou
22u03 Iftar
00u00 Einde

Een organisatie van VOEM vzw en Fenneks vzw + Vereniging Voor Culturele Activiteiten – Youth@Change - Al Abrar Badr - Dunya - Pleegzorg i.s.m. DOK – Intercultureel Centrum De Centrale en verschillende opvanginitiatieven in Gent

Wees er snel bij als je de avond niet willen missen want er zijn maar 150 tickets verkrijgbaar. De overige 150 tickets verdelen we onder vluchtelingen die in Gent verblijven.

Met de opbrengst zal de vzw samen met vluchtelingen een ondernemersproject rond voeding uitwerken, waarbij ze kunnen/leren participeren aan onze samenleving op een fijne manier en zo in contact komen met andere Gentenaars.

Praktisch

vrijdag 01 juli 2016

aanvang 19:00

Laat je horen en deel dit evenement via jouw sociaal profiel:


Ook interessant


Duo Jansouz . Sepand & Khorshid Dadbeh


Ozferti + DJ Garreth McMullan


Yüzyüzeyken Konuşuruz