vr.04.novKelderzaal

K.ZIA . GEANNULEERD

+ support Oriana Ikomo . clubconcert

K.ZIA werd in Brussel geboren, groeide op over zowat gans de wereld en woont in Berlijn. De singer-songwriter vermengt alternatieve R&B, Soul, Pop, Trap en afrobeats tot een pittig geheel.

Als dochter van Zap Mama leadzangeres Marie Daulne en de Martinikaanse acrobaat Bernard Quental, groeide K.ZIA op tussen verschillende culturen in een wereld vol circus en muziek, waardoor ze een unieke kijk op kunst en het leven zelf meekreeg.

Of ze nu als achtergrondzangeres zong op tournee met haar moeder, of het podium deelde met haar vader tijdens een voorstelling van Cirque du Soleil, de jonge vrouw werd bijna letterlijk op een podium geboren, en dat voel je heel goed wanneer je haar live ziet optreden.

In 2017, toen ze haar Master in Public Relations en Media afrondde, besloot ze naar Berlijn te verhuizen, waar ze haar carrière als onafhankelijk kunstenaar begon. Sinds haar debuut-EP "RED" (2018) werd K.ZIA regelmatig uitgenodigd om op te treden als headliner of als openingsact voor artiesten als Sampa The Great, Omar Lyefook, Tayla Parx of Kota the Friend.

Ze omschrijft zichzelf als een Afro-Europees mineraal vanwege haar culturele en etnische achtergrond. Haar muziek is gemaakt om culturen en genres samen te smelten en mensen uit verschillende omgevingen samen te brengen.

Sinds haar laatste album Genesis introduceerde ze haar alter ego ZIA, die in het Frans zingt. Niet te missen !

+ Support act Oriana Ikomo

Oriana Mangala is een Brusselse Muzikante/Performer. Na het zoeken van een eigen sound via verschillende projecten en haar studies aan het Koninklijk conservatorium van Gent maakt zij sinds kort muziek onder de naam Oriana Ikomo. Haar inspiratie haalt ze uit o.a de Jazz, Soul, RnB en Elektronische muziek (Solange, Nils Frahm, FKA twigs, James Blake...). Met als resultaat een dromerige, volle sound die haar soulvolle stem perfect begeleidt.

Praktisch

vrijdag 04 november 2022

Dit concert wordt jammer genoeg geannuleerd. We gaan wel op zoek naar een nieuwe datum! Tickets worden terugbetaald.

deuren 19:30
concert 20:00

vvk: € 12
vvk m/Uitpas, -18j. & groepen +10: € 9
adk: € 15
kansentarief: € 3,00

Laat je horen en deel dit evenement via jouw sociaal profiel:


Ook interessant


Yüzyüzeyken Konuşuruz


LATCHO BILO


Artists Against Apartheid