zo.30.janTurbinezaal

KARSU ★ EXTRA TICKETS!

Symbool voor een nieuwe generatie

EXTRA tickets beschikbaar!

Karsu staat symbool voor een nieuwe generatie. Een generatie zonder hokjesgeest. Een generatie die gelooft in de kracht van diversiteit en samenwerking. Van jongs af aan is zij gefascineerd door het samenbrengen van verschillende mensen, meningen en culturen, om daarmee tot een harmonieus geheel te komen. Dat klinkt ook door in haar muziek.

Karsu past niet in een hokje. Met haar eigenzinnige, sterke karakter, haar passie, doorzettingsvermogen en buitengewone muzikale talent bereikte zij op eigen kracht de positie waar zij nu staat: een internationale artiest van wereldklasse. Zij brengt muzikale ingrediënten uit verschillende wereldstreken en genres bij elkaar tot een kleurrijke en unieke stijl, die zich alleen maar laat omschrijven als: Karsu.

In 2019 presenteerde ze haar 4e album: Karsu, waarin ze jazz, pop en wereldmuziek zorgvuldig met elkaar verbindt. Voor dit album deed ze inspiratie op in de straten van China, in de Desa van Bali, op de heuvels van Los Angeles en in de bergen van Zuid Turkije. De langverwachte nieuwe plaat is een mix van Engelse en Turkstalige liedjes die leiden langs de pieken en dalen van het leven.

Karsu is, zoals de titel al verraadt, haar meest persoonlijke plaat tot nu toe. Een album waarin ze haar onzekerheden uit en haar twijfels deelt. Waarom doen we dit allemaal? En voor wie? In deze tijd, waarin iedereen een mening over elkaar heeft, en een onhoudbare drang om deze mening te pas en te onpas te delen, neigen we beslissingen te nemen op basis van wat andere mensen van ons denken. Om erbij te horen, of om te laten zien dat we ertoe doen. We verhullen onze onzekerheden met fillers en filters. We overgieten onze ware aard met een sausje uit angst dat onze eigen smaak niet goed genoeg is. Alles in ruil voor bevestiging. Maar wat is dat waard? Eigenwaarde komt uit jezelf. Alleen door zelfacceptatie komen we tot ware tolerantie, en daarmee worden we samen sterker.

Bereid je voor op een veelzijdige reis met melancholieke sfeer en uitzinnige euforie.

Praktisch

zondag 30 januari 2022

deuren 17:00
concert 17:30

Laat je horen en deel dit evenement via jouw sociaal profiel:


Ook interessant


Yüzyüzeyken Konuşuruz


LATCHO BILO


Artists Against Apartheid