za.03.junKelderzaal

Lady Blaxx invites Miss Angel, NanaKill & Emee.

geannuleerd . canceled . annulé

Met dit project wil Lady Blaxx de stereotypen rond zwarte artiesten doorbreken. Op de Belgische podia staan nog steeds te weinig zwarte artiesten - zeker binnen de 'niet-zwarte' genres. Tijd voor verandering dus. Lady Blaxx nodigt diverse opkomende artiesten van kleur uit voor een live-set en gaat met hen in gesprek.

Nanakill

Nanakill (Armelle Mintona) is een opkomende R&B-zangeres uit de buitenwijken van Brussel. Ze spreekt Frans, Nederlands en Engels en begon drie jaar geleden haar muzikale reis. Haar debuutmixtape, "Fairy Dust vol.1", verscheen op Soundcloud op 15 september 2019. Nanakill's muziek, met invloeden uit R&B, soul en rap, laat haar veelzijdigheid zien. Ze is geïnspireerd door artiesten zoals Destiny's Child, Missy Elliot, Lil' Kim en Erykah Badu. In maart 2021 trad ze op tijdens het virtuele Black History Month Belgium Festival in de AB. Een jaar later sloot ze hetzelfde festival af in een uitverkochte Beursschouwburg en opende ze voor Wayne Snow in de AB. Ze werd ook uitgenodigd om op te treden op het Bomboclat Festival samen met Homa Homa.  In januari bracht ze haar EP "Fairy Dust vol.2" uit,  geproduceerd door de Belgische producer Chipeur.

Nanakill

Emee.

Emee. (Emeraude Tshidibi Kabeya) brengt een onweerstaanbare mix van neo-soul, R&B en pop. Ze zingt in het Frans, Engels en Nederlands en vertelt op authentieke wijze verhalen over liefde, lust en verlies. Met optredens op grote podia, samenwerkingen met topartiesten en prijzen op haar naam is Emee. terug na een driejarige pauze, sterker dan ooit. Mis haar nieuwe project 'Klaar' in het voorjaar van 2023 niet. Welkom bij Emee. 2.0 - de muzikale reis die je niet wilt missen!

Emee.

Miss Angel

Angela, aka Miss Angel, is een opkomende Belgische zangeres uit Antwerpen. In 2016 ontdekte ze haar stem, begon ze nummers te schrijven en gaf haar ze haar eerste optredens. Haar veelzijdigheid kwam begin 2019 tot uiting toen ze samen met Blu Samu te horen was op KRANKk's "Like That". Miss Angel's energieke podiumaanwezigheid leidde tot live support acts voor Night Lovell en Zwangere Guy. Ze sloeg de handen ineen met Le Motel voor de soundtrack van de Belgische film "BINTI", waarbij ze bijdroeg aan het titelnummer "Forgotten" en "Feeling Myself" met Martha Da'Ro. Ondertussen is Angel bezig met het afronden van haar debuut-EP "Ghetto Mami", wat wijst op haar veelbelovende toekomst in de Belgische hiphopscene. Hou deze getalenteerde artieste in de gaten!

Miss Angel

Lady Blaxx

En last but not least ... Lady Blaxx ( Raïssa Peeters) is een straffe madam met een unieke en krachtige stem. Naast het podium kan ze misschien nog opgaan in de menigte maar op het podium trekt ze meteen alle aandacht naar zich toe. Geen podium schrikt haar af, of het nu in een intieme zaal is of op een groots festival.   Met haar aanstekelijke mix van groovy funk, pakkende pop en onversneden rock verovert ze elk podium en dompelt ze het publiek onder in een betoverende muzikale reis.  Bereid je voor op een unieke en meeslepende performance waarbij Lady Blaxx jouw zintuigen overdondert met haar onmiskenbare charisma.

Lady Blaxx

Praktisch

zaterdag 03 juni 2023

Dit concert wordt jammer genoeg geannuleerd

deuren 19:30

20:00 . Intro Miss Angel
20:05 . NanaKill
20:30 . Emee.
21:00 . Lady Blaxx
21:40 . Miss Angel
22:00 . Jam

vvk: €12
vvk m/Uitpas, -18j. & groepen: €9
adk: €15
kansentarief: €3

Laat je horen en deel dit evenement via jouw sociaal profiel:


Ook interessant


Picking Combo


LEERLINGENFEEST . ON STAGE 24


SOURAKATA & KADIDJA (5+)