vr.11.oktKelderzaal (staand)

LARA DI LARA

Aangrijpende teksten, betoverende stem

Dilara Sakpınar, een muzikante met Zweedse en Turkse roots, begon haar carrière in 2004 bij de Turkse experimentele rockband “123”. Tijdens haar tijd met de groep werkte ze mee aan vier albums, waaronder "LARA" in 2012, met teksten in het Engels en Turks. Het album "Oraya Doğru," uit 2014, markeerde het begin van haar solocarrière onder de naam Lara Di Lara. In 2017 bracht ze haar tweede studioalbum "Hazineler İçindesin" uit, gevolgd door "Sudaki Çığlık" in 2020 en "Eskisi Gibi Değil" in 2023.

Ook live laat ze zich opmerken, onder andere tijdens haar Europese tournee door Nederland, België, Duitsland en Oostenrijk. Opmerkelijke evenementen waren verder een uitzonderlijk concert met het Eskişehir Symfonieorkest, een optreden als support voor Nick Cave in 2018 op het Istanbul Jazz Festival, een samenwerking met het Istanbul State Symphony Orchestra, en een concert samen met het Bursa Symphony Orchestra.

Met haar aangrijpende teksten en betoverende stem blijft Lara Di Lara grenzen verleggen en harten veroveren. Mis deze kans niet om haar live te zien optreden in De Centrale - en het beste is, het is nog gratis ook!

Dilara Sakpınar - zang & synthesizer
Aras Levni Seyhan - synthesizer & elektronica
Markus W. Schneider - elektrische gitaar

Voor fans van Simge Pınar, Tuğçe Şenoğul, Ekin Beril en Gevende.

Praktisch

vrijdag 11 oktober 2024

deuren . 19:30
start . 20:00

Laat je horen en deel dit evenement via jouw sociaal profiel:


Ook interessant


Picking Combo


LEERLINGENFEEST . ON STAGE 24


SOURAKATA & KADIDJA (5+)