do.13.febTurbinezaal

LE TRIO JOUBRAN (#DC25Y) (UITVERKOCHT!)

FeestWE 25 jaar De Centrale

Le Trio Joubran bestaat uit de Palestijnse broers Samir, Wissam en Adnan Joubran. Het afgelopen decennium ontwikkelden ze wereldwijd en op de meest toonaangevende podia en festivals een unieke muzikale kleur op drie oed’s. 

De basis van hun muziek is Arabisch, maar met duidelijke invloeden van jazz, flamenco en de westerse klassieke muziektraditie.   De drie broers wisselen elkaar af met verfijnde improvisaties en kruisen elkaar in perfecte harmonie, zonder elkaar ook maar een moment te willen overtroeven of overschaduwen.  Met het Trio Joubran geeft virtuositeit niet toe aan platte demonstratie. 

Sinds 2002 blijft hun reputatie groeien: van de Olympia in Parijs over Carnegie Hall
in New York tot De Centrale in Gent. Het laatste concert dat de broers gaven in De Centrale (UD FESTIVAL 11.10.2018) was in een mum van tijd uitverkocht … we hopen dat we dit voor ons verjaardagsfeestje, samen met jullie nog eens fijntjes mogen overdoen!  Eens te meer zullen ze ons meevoeren langs de rijke eeuwenoude muzikale traditie van het Midden-Oosten.

In 2018 verscheen hun 6de album ‘The Long March’.  Wie goed oplet hoort dat luisteren naar het Trio Joubran meer is dan de muziek alleen.  Wie luistert én echt wil horen, duikt zo in de ziel van het Palestijnse volk.

Als je tickets koopt voor 2 voorstellingen binnen het Feestweekend '25 jaar' betaal je slechts 25 euro, voor 3 voorstellingen betaal je 35 euro.
De korting wordt automatisch berekend tijdens het bestellen! Dus winkel gewoon door en je korting wordt berekend.

Praktisch

donderdag 13 februari 2020

deuren 19:30
concert 20:00

UITVERKOCHT

Laat je horen en deel dit evenement via jouw sociaal profiel:


Ook interessant


Trio Charneux Leleux Puma


Young Curators Program . European Jazz Conference 2024


AZMARI