do.16.aprTurbinezaal

LEAFS ★ DEMOCRAZY

(OPGESCHORT #CORONA)

Met 16 lentes op zak is Leafs Sensei de jongste artiest ooit op het label Noah's Ark. Dat is niet voor niets: de talentvolle 18-jarige Nederlander Jahmil Dapaloe krijgt aandacht van over heel de wereld. Nu wachten we in spanning op zijn Engelstalige release in 2020.

Vraag Leafs naar zijn motto en zijn antwoord is 'altijd blijven flexen'. Die flexibiliteit vind je terug in zijn muziek: zijn muziek is één en al energie, tussen pop, trap en hiphop. Met zijn hooks,  jeugdige overtuigingskracht en co-signs van o.a. Yung Nnelg, Bokoesam en Sevn Alias heeft Leafs zich op korte tijd gevestigd als een van de meest sprankelende talenten van Nederland.

Eind september 2019 dropte Leafs single ‘TOKIO’ uit zijn nieuwste album Sensei: nog maar net uit, maar nu al een succes! Uitschieters zijn de track ‘Young Patron’, zijn samenwerking met Lauwtje ‘Bel Mij’, ‘Guapanese’ samen met JoeyAK en een samenwerking met Japanse superster KOHH. Bij de release van zijn nieuwe album kon een nieuwe onvergetelijke 101Barz-sessie van Leafs niet ontbreken.

Benieuwd wie hij bij ons op het podium trekt (op Lowlands was dat zijn juf)!

Org. Democrazy

Praktisch

donderdag 16 april 2020

Deuren 19:30

Laat je horen en deel dit evenement via jouw sociaal profiel:


Ook interessant


Yüzyüzeyken Konuşuruz


LATCHO BILO


Artists Against Apartheid