wo.11.novTurbinezaal

Manou Gallo || Afro Groove Queen*

AFGELAST #CORONA > DAGPROGRAMMA VROUWENDAG GAAT ONLINE !

De Nationale Vrouwendag is een organisatie van Furia (het vroegere Vrouwen Overleg Komitee) in samenwerking met een lokaal platform van Gentse vrouwen en organisaties en met steun van Gelijke Kansen Vlaanderen, het Vlaams-Nederlands cultuurhuis deBuren, Stad Gent én De Centrale.

Omwille van de coronamaatregelen verloopt de dag volledig digitaal via Zoom.

Schrijf je hier in om deel te nemen aan het online programma.
Na je inschrijving ontvang je een bevestiging. Enkele dagen voor de Vrouwendag krijg je een e-mail toegestuurd met alle praktische informatie.
Het volledige programma kan je hier bekijken of op het Facebookevent.
Heel graag tot dan!

Alle info over Furia en de Nationale Vrouwendag 2020 vind je hier

Muzikale afsluiter Nationale Vrouwendag 2020

Manou Gallo is afkomstig uit een provinciestadje in Ivoorkust.  Ze werd opgevoed door haar grootmoeder. Reeds als jong meisje speelde ze op de drums, iets wat ook vandaag nog al te vaak enkel voor de jongens is weggelegd. “In die periode leefde ik als een kleine wilde,” vertelt ze. “Ik hielp de akkers bewerken, haalde water op uit de bron. Ik ging niet naar school, maar mijn grootmoeder bracht me de tradities bij, alsook respect en waarden”. Op een dag maakte ze kennis met de basgitaar en ze begreep meteen dat dit haar instrument zou worden. Haar muzikale carrière kreeg een boost toen ze bij de legendarische band Zap Mama terechtkwam. 

Manou Gallo bespeelt haar basgitaar als een percussie-instrument en zorgt zelf voor de zangpartijen. Van haar optredens gaat een onweerstaanbare kracht en energie uit.

Een waardige afsluiter van de Nationale Vrouwendag!

Praktisch

woensdag 11 november 2020

deuren 19:00
concert 20:00

Laat je horen en deel dit evenement via jouw sociaal profiel:


Ook interessant


Duo Jansouz . Sepand & Khorshid Dadbeh


Ozferti + DJ Garreth McMullan


Yüzyüzeyken Konuşuruz