za.06.meiTurbinezaal (staand)

Music on Wheels INVITES ...

Music on Wheels INVITES Kleine Crack & Slagter x Zwerfkeet artists x DJ Tumult x i.m.polite

Once again blaast muziekproject Music on Wheels een frisse wind door de Centrale.  With all guns blazing presenteert een crew van 20 jonge artiesten na drie internationale studioweken een multidisciplinair manifest over hot topics als diversiteit, sociale inclusie en mentaal welzijn.  Meertalige verses, beats, movements en visuals versmelten tot een energieke en dansbare performance. Invited to the party: Zwerfkeet artiesten, Kleine Crack & Slagter en DJ Tumult.

Music on Wheels

Music on Wheels is het internationaal muziekproject van Graffiti vzw voor en door jongeren uit Belgiƫ, Portugal en Noorwegen. Het project verbond/verbindt in '22 en '23 Noord- en Zuid-Europa en bracht/brengt jongeren met een gemeenschappelijke passie voor muziek samen.

Zwerfkeet

Twee jaar Zwerfkeet, dat moet gevierd worden! Deze mobiele studio van Graffiti vzw bolt sinds 2019 naar jongerenhotspots waar jongeren de kans grijpen te experimenteren met muziek in een professionele setting. De lichting van '21 tot '23 bezet op 6 mei het podium en deelt hun sound met het grote publiek.

Kleine Crack & Slagter

De cultrapper Kleine Crack maakt samen met vaste producer Slagter dreigende hiphop op heavy beats. Het duo vertegenwoordigt alles wat donker en duister is. Ze zitten bij het Nederlandse label Burning Fik (Faberyayo & Abel) en in hun thuisstad Anna (Antwerpen) draaien ze al jaren mee met het collectief VHS. Kleine Crack coachte in '21 Antwerps talent in Zwerfkeet. In maart waren Kleine Crack & Slagter nog te gast in Kunstencentrum VierNulVier tijdens Out The Frame en op 6 mei steken ze wellicht ook De Centrale in de fik.

Afterparty by DJ Tumult

DJ Tumult belooft een eclectische trip doorheen hiphop: oldskool meets newskool. Een oudgekende bij Graffiti, toen we nog enkel vanuit ons kot rapvideo's konden bekijken en deze maestro aan het werk zagen vanuit zijn huiskamer. Thanks again!

Medegeorganiseerd door Graffiti vzw

Graffiti vzw is een experimenteerplek die jeugd en jeugdwerkers uitdaagt om van zich te laten horen. Tijdens 'Music on Wheels INVITES' presenteert de organisatie al haar muziekprojecten en nodigt ze enkele van haar partners uit.

Praktisch

zaterdag 06 mei 2023

19:00 . deuren  
19:30 . Music on Wheels  
20:40 . i.m. polite
21:00 .  Zwerfkeet Crew
22:30 . Kleine Crack  
23:30 . DJ Slagter
00:00 . Einde

Laat je horen en deel dit evenement via jouw sociaal profiel:


Ook interessant


KAPOW presents Anthea & Cobus


Trio Charneux Leleux Puma


Young Curators Program . European Jazz Conference 2024