za.30.janTurbinezaal

Nomad Swing ft. Ronny Verbiest

Djangofolllies 2016

Nomad Swing is een groep gepassioneerde muzikanten met liefde voor muziek uit de jaren twintig tot vijftig. Met Django Reinhardt, Louis Armstrong, Ella Fitzgerald, Billie Holiday, Sidney Bechet (en vele anderen) als grote voorbeelden brengen ze een gevarieerd en kleurrijk repertoire op een persoonlijke manier gearrangeerd.

De groep ontstond rond het duo Seppe Van Tilborg en Ine Smet. Gegroeid uit verscheidene formaties, werken ze nu samen met de levende muzieklegende Koen De Cauter en talrijke andere excellente gastmuzikanten.  In De Centrale worden ze alvast bijgestaan door niemand minder dan accordeonist Rony Verbiest.

Nomad Swing was o.a. te zien op de Gentse feesten, OLT Rivierenhof, festivals als Gypsy's in het park, Wintervuur, Folkfestival Dranouter, Villa Pace Festival, Fiesta Mundial, Retrojardin, Djangofolllies 2013, ... op verscheidene straattheaterfestivals en in talrijke cultuurcentra, café's, jazzclubs en dansevenementen. De groep speelde ook in het buitenland (festivals in Nederland, tournees in Engeland, Zwitserland, Frankrijk, Duitsland, ... )

Ine Smet (zang), Koen De Cauter (soprano sax, klarinet, zang), Seppe Van Tilborg (leadgitaar), Sam Opstaele (ritmegitaar), Dajo De Cauter (contrabas), Frederik Van den Berghe (drums) & special guest Rony Verbiest (accordeon)

Praktisch

zaterdag 30 januari 2016

Deuren: 19u30
Aanvang concert: 20u00

Laat je horen en deel dit evenement via jouw sociaal profiel:


Ook interessant


Ozferti + DJ Garreth McMullan


Yüzyüzeyken Konuşuruz


LATCHO BILO