do.03.mrtKelderzaal

'NUFF SAID #03

Tot de nok gevulde Urban culture, met soul, funk, comedy en literatuur

'Nuff Said. Kruispunt van livemuziek, comedy en gesproken woord. Waar je de stad ziet. Voorbij het benoemen. Voorbij wat morgen hip is. Met funkboat on acid BRZZVLL als immer legendarisch huisorkest. Master of ceremony Öznur Karaca als koningin van het vasttapijt en het berkenwoud. Komt dat zien!

CARL DONNELLY (VK) is een echte all-round comedian waarbij improvisatie met het publiek en observaties zijn sterkste punten zijn. Carl Donnelly won in het verleden diverse awards en was onder andere te zien op tv in ‘Mock the Week’ en ‘Russell Howard’s Good News’.
“Excellent, fast-rising comic with pacy anecdotal routines” - Sunday Times

LIZA GARZA (VS) is een Emmy Award genomineerde dichter, zanger en songwriter. Ze brengt een unieke mix van Mexicaanse folk melodieën en hiphop. Met optredens in onder andere The Lincoln Center, The Apollo, the National Association of Latino Arts & Culture, HBO Def Poetry Jam en andere podia over heel de wereld heeft ze menig harten weten te veroveren.

LAURA VAN DOLRON (NL) maakte naam met haar geheel eigen genre: stand-up philosophy. Mensen die naar het theater komen om te lachen, zet ze aan het denken en mensen die komen om te denken, brengt ze aan het lachen. Eerder speelde Laura samen met Steve Aernouts onder andere ‘Sartre zegt sorry’; een ware theaterhit die werd geselecteerd voor het Vlaamse en Nederlandse theaterfestival.

WIM HELSEN (B) won met zijn eerste voorstelling ‘Heden Soup!’ meteen de prijs voor meest beloftevolle cabaretier. Met zijn volgende shows deed hij het nog beter en won hij tweemaal de Poelifinario: de hoogste eer binnen het Nederlandse en Vlaamse cabaret. Wim heeft een feilloze komische timing, maar de gevoelens en situaties die hij oproept zijn vaak ook pijnlijk en gênant. Een koorddanser tussen schaamte en schateren.

Praktisch

donderdag 03 maart 2016

Deuren: 19u30
Aanvang voorstelling: 20u00

Laat je horen en deel dit evenement via jouw sociaal profiel:


Ook interessant


Duo Jansouz . Sepand & Khorshid Dadbeh


Ozferti + DJ Garreth McMullan


Yüzyüzeyken Konuşuruz