do.02.febKelderzaal

‘NUFF SAID #05

hosted by LEONIE GYSEL

'Nuff Said. Kruispunt van livemuziek, comedy en gesproken woord. Waar je de stad ziet. Voorbij het benoemen. Voorbij wat morgen hip is. Met funkboat on acid BRZZVLL als immer legendarisch huisorkest.  Deze keer met Master of Ceremony LEONIE GYSEL (bekend van o.a. Arsenal, Zita Swoon en SWAN) als koningin van het vasttapijt en het berkenwoud. Komt dat zien!

JAN JAAP VAN DER WAL (NL) is een ervaren comedian die elke zaal kan omver knallen met zijn snelle en rake moppen. Hij verdiende in Nederland al meer dan zijn strepen als politiek satiricus en mediafiguur en ook Vlaanderen viel als een blok voor zijn ongedwongen stijl. Vaste gast tijdens de ochtend van Studio Brussel, uitgezonden tijdens ‘Comedy Kings’ op Vier en professioneel pleiter in ‘Advocaat van de Duivel’.

STEF KAMIL CARLENS is beeldend kunstenaar, muzikant en componist en combineert al die polen in de voorstellingen met het gezelschap Zita Swoon Group. Carlens werd in de jaren 90 bekend en startte, na een passage als bassist bij dEUS, een veelkleurige carrière met tientallen cd’s, honderden concerten op nationale en internationale podia alsook werk voor theater en film. Tijdens de afgelopen jaren bracht Stef Kamil solo-acts met veel  instrumenten en sobere liedjes die overlopen van energie, een herkenbare rode draad doorheen  zijn werk.

AMINATA DEMBA behaalde een Master in Cultuurmanagement aan de Universiteit  Antwerpen. Na haar studies koos ze toch voor haar passie om te acteren. Ze maakte geen volledige toneelopleiding af maar sprong meteen het podium op. Ondertussen speelde ze in verschillende theaterstukken zoals ‘Dis-moi wie ik ben’ en ‘Marieke Marieke’. Dit seizoen is ze onder andere ook te zien in ‘De moed om te doden’ onder regie van Guy Cassiers.

RASHIF EL KAOUI studeerde in 2014 af als master in Woordkunst Drama aan het Koninklijk Conservatorium van Antwerpen. Hij speelde eerder in de voorstellingen ‘Wolfsroedel’ en ‘Jeanne’ bij fABULEUS. In HETPALEIS was hij te zien in ‘De zaak van de dieren tegen de mensen’. Dit seizoen speelt hij mee in twee KVS-producties : ‘Malcolm X’ en ‘Odysseus’.

JOHN HASTINGS (CAN) doet al sinds 2016 aan stand-up comedy. Deze Canadese comedian heeft een theatrale en bewust dramatische stijl. Hij trad al op verschillende internationale comedyfestivals, zoals Montreal Just For Laughs Festival en Edinburgh Fringe Festival.

“This fast-growing comic is a pleasure to watch” ★★★★ - Times
“Hastings' bold dramatic delivery is what really stands out when he is hammering a point home” ★★★★★ – Mirror

Praktisch

donderdag 02 februari 2017

deuren 19:30
concert 20:00

Laat je horen en deel dit evenement via jouw sociaal profiel:


Ook interessant


Yüzyüzeyken Konuşuruz


LATCHO BILO


Artists Against Apartheid