vr.19.aprKelderzaal (staand)

OH VOYAGE . Gratis clubconcert

Organische Anatolische elektronica & psychedelia

Oh Voyage is een dynamisch duo bestaande uit twee getalenteerde muzikanten, oorspronkelijk afkomstig uit Istanbul en momenteel gevestigd in Rotterdam en Poznan. Het unieke geluid van het duo combineert moeiteloos downtempo elektronische dansbeats met organische Anatolische psychedelica, en de live-uitvoeringen van het Midden-Oosterse instrumentarium tillen hun muziek naar een geheel nieuw niveau.

Hoewel ze relatief nieuw zijn in de muziekscene, heeft Oh Voyage zich al gevestigd als een geducht muzikaal duo en hebben ze een loyale schare fans vergaard. Met de aankomende release van hun eerste opnames kunnen fans nog meer opwindende optredens verwachten.

De concerten van Oh Voyage zijn een schouwspel met live uitvoeringen op traditionele Midden-Oosterse instrumenten die het publiek meenemen naar bovenaardse rijken. Hun muziek is een unieke mix van oude tradities en hedendaagse stijlen.

Aktaş Erdoğan | elektrische gitaar, fluiten, synthesizers, drummachine
Erol Leenhouts | oed, synthesizers, drummachine, sampler

Praktisch

vrijdag 19 april 2024

deuren 19:30
start 20:30

Bestel je gratis ticket indien je zeker wil zijn van je plek, of kom de avond zelf (als er dan nog plaats over is natuurlijk).

Bestel gratis ticket

Laat je horen en deel dit evenement via jouw sociaal profiel:


Ook interessant


Trio Ritmo Latino


Zouratié Koné & The Astral Synth Transmitters + soFa elsewhere // AFGELAST


LAUGHING BASTARDS . FETISH / CD-RELEASE