do.26.augENTR

Owen Perry Weston inv/Tomas & Helena Casella w/Kunde

THE CANOPY SESSIONS #2.13 - Concert

Voor deze allerlaatste Canopy Session komen broer en zus Tomas en Helena Casella doen waar ze het beste in zijn. Gevoed door de aanwezige energie en klanken samen het moment verrijken met hun stemmen.  Kunde en Owen Perry Weston creëren met beatbox, keyboard en bas de basis waarop dit duo vrij kan bewegen.

(*) Owen Perry Weston is een muzikant uit het Gentse.  Met veel liefde voor groove en flow verzorgt hij de low end voor projecten als Ndugu, PAARD., Soapstarter, Coely en Big Whoop.  Voor deze The Canopy Sessions maakte Owen verschillende combinaties van mensen uit zijn muzikale familie.  Op basis van improvisatie en experiment presenteert hij elke donderdag in augustus een bijzondere concertavond.

THE CANOPY SESSIONS #2
Een hele zomer Movies & Music met publiek … onder de luifel (ENG: canopy) van ENTR!

De Centrale organiseert van 1 juli tot 26 augustus een nieuwe editie van The Canopy Sessions.  Dit jaar gaan we voor een combinatie van filmvoorstellingen (op woensdag in augustus) en concerten (op donderdag in juli en augustus). Voor de films werken we samen met Cinemobiel.  Mooie professionele projectie waarbij iedereen een eigen hoofdtelefoon mag opzetten.  Programmator Cedric De Bock en gastprogrammator Owen Perry Weston (*)  zorgden opnieuw voor een al even mooie concertreeks als vorig jaar.  De voorstellingen zijn gratis.  Come join us and enjoy … eindelijk!

Praktisch

donderdag 26 augustus 2021

19:00 - 20:30

Gratis mits (online) reservatie!

Laat je horen en deel dit evenement via jouw sociaal profiel:


Ook interessant


Yüzyüzeyken Konuşuruz


LATCHO BILO


Artists Against Apartheid