vr.13.meiKelderzaal

RARE AKUMA

+ Support All-Turn . GEANNULEERD .

Dit concert wordt jammer genoeg geannuleerd. Mensen die tickets kochten worden op de hoogte gebracht en krijgen de tickets terugbetaald. Onze excuses voor het ongemak en bedankt voor het begrip. We gaan wel op zoek naar een nieuwe datum voor dit concert!

Rare Akuma is een van dé rising stars van de Belgische hiphopscene.  Lefto selecteert hem in 2018 nog voor ‘Made in Belgium’ en in 2019 ontvangt hij de Chase Award voor Beste Belgische Urban Artist tijdens de Red Bull Elektropedia Awards.  Van Londen tot in de VS gonst zijn naam in het Undergroundcircuit en met miljoenen streams op Spotify gaat zijn carrière pijlsnel de goede richting uit.  Zwangere Guy noemt hem gewoon "de interessantste artiest die ik de laatste jaren in België ben tegengekomen”.  Op Wie Is Guy? maakte hij de beats van de snoeiharde afsluiter U Ma Is U Pa en op Brutaal maakte hij Guttergang II.  Voor zijn eigen (2de) album ‘dirtytwominus’ - met een knipoog naar de Belgische landcode +32 -  werkt hij samen met Yung Mavu, DVTCH NORRIS, Tsar B, KRANKk en Kleine Crack.  Naast dark trap, gangstarap, hiphopknallers en  experimentele noise passeren ook geluiden die niks met hip-hop te maken hebben de revue.  Regels zijn er nu eenmaal om gebroken te worden en na de UK en de VS gaat nu gegarandeerd ook héél België voor de bijl.  Check . him . out !

+ Support All-Turn 

All-Turn is een 20-jarige Gentse rapper die momenteel in Brussel woont.  Hij is bij sommigen misschien wel bekend als finalist van Humo’s Rock Rally 2020.  All-Turn heeft een energieke vibe die hij maar al te graag overbrengt op zijn publiek.  All-Turn haalt zijn inspiratie zowel uit Old- als New-School hiphop, van Souls of Mischief en Rakim tot Kendrick Lamar en Denzel Curry.  Met zijn snelle flows, interessante teksten en stevige stagepresence is er redelijk veel kans op een dikke party als All-Turn de mic vasthoudt!

Praktisch

vrijdag 13 mei 2022

deuren 19:30
concert 20:00 

Laat je horen en deel dit evenement via jouw sociaal profiel:


Ook interessant


Duo Jansouz . Sepand & Khorshid Dadbeh


Ozferti + DJ Garreth McMullan


Yüzyüzeyken Konuşuruz