zo.15.oktTurbinezaal

REWŞAN

Live in concert

Maak je klaar voor een buitengewone avond, want zangeres Rewşan begint aan haar langverwachte Europese tournee. Afkomstig uit de levendige wereld van de Koerdische muziek, heeft Rewşan zichzelf een plekje veroverd met haar betoverende optredens en zielvolle stem.

Terwijl ze het podium betreedt, overbrugt Rewşan de kloof tussen de oude Koerdische cultuur en het hedendaagse muzieklandschap. Ze brengt een fusie die aantrekkelijk is voor een publiek van alle achtergronden. Begeleid door een getalenteerd orkest, zijn de concerten van Rewşan een symfonie van artistiek vakmanschap. Samen weven ze een muzikaal tapijt dat luisteraars naar de kern van het Koerdische erfgoed transporteert, emoties aanwakkert en een gevoel van culturele eenheid ontsteekt.

Dit is jouw kans om getuige te zijn van de magie van een artiest die niet alleen haar wortels viert, maar ook de universele taal van muziek omarmt. Verzeker jezelf nu van tickets voor een betoverend optreden dat een blijvende indruk zal achterlaten in je hart en geest.

Rewşan | zang, ukulele, viool
Hakan Gürbüz |basgitaar, zang
Ahmet Süngü | gitaar
Erkal Öztürk | drums
Onur Engin | klarinet, sax

Praktisch

zondag 15 oktober 2023

deuren . 19:30
concert . 20:00

vvk: € 35
vvk m/Uitpas, -18j. & groepen +10: € 32
adk: € 38
UitPas kansentarief: € 7,60

Laat je horen en deel dit evenement via jouw sociaal profiel:


Ook interessant


SEKSENDÖRT . UITVERKOCHT


VIOLONS BARBARES . GEANNULEERD


DOLU KADEHİ TERS TUT