do.01.febTurbinezaal

Samir Fighil, Tutu Puoane, Mathieu Charles, Derek Otte , Ben Norris & BRZZVLL

hosted by Maud Van Hauwaert

Samir Fighil (NL), Tutu Puoane, Mathieu Charles, Derek Otte (NL) , Ben Norris (GB) & BRZZVLL

'Nuff Said. Wereld in beweging. Al 10 jaar lang podium vol stad. Tussen mainstream en underground, vol jong talent en internationale namen. Met elke maand een rits kwaliteit. Be it comedy, literatuur, muziek, spoken word,... Telkens vakkundig ingekapseld door de jungle hazers van BRZZVLL en chef d'orchestre (en ondertussen tot Antwerps stadsdichter gepromoveerde) Maud Van Hauwaert.

Mathieu Charles is een Mauritiaans Creoolse / Belgische performance dichter en rapper. In 2012 bracht hij zijn debuutalbum “TZARA” in eigen beheer uit. Momenteel werkt hij aan een monoloog “Fanon Mixtape” die o.a. zijn liefde voor mixtapes en het werk van Frantz Fanon verbindt. 

Samir Fighil is een comedian die in een geheel eigen stijl zijn toehoorders keer op keer weet te raken, als zichzelf of als één van zijn vele typetjes. Met een breed scala aan herkenbare situaties en verfrissende grappen, weet hij de buikspieren van een zeer divers en groeiend publiek te trainen.

Tutu Puoane is een jazz-zangeres uit Zuid-Afrika. In 2004 verhuisde ze naar Antwerpen. Met het Brussels Jazz Orchestra werkte ze samen voor het hommageprojecten Billie Holiday ("Writing Billie") en Nina Simone ("Goddamn!). Ook stond ze al op podia met Dré Pallemaerts en Toots Thielemans.

Derek Otte is een jonge Rotterdamse schrijver, geroemd om zijn voordrachtskunst. In zijn debuut Regelgeving jaagt Derek Otte op de tijdsgeest die zich maar vaak tussen de regels door manifesteert. Zijn tweede dichtbundel is onderweg.

Ben Norris is een Britse stand up comedian die al sinds 1993 meedraait in het internationale comedycircuit.  Hij trad op in verschillende populaire Britse TV-programma’s zoals ‘Mock the Week’ en ‘Never Mind the Buzzcocks’. 
"The term circuit legend is overused, but Norris is one of a handful that have been headlining for more than two decades and rarely departs a stage without leaving it torn to shreds in his wake…" - GQ Magazine.

co-org. CAMPO, DEMOcrazy & Victoria De Luxe

Noteer nu alvast de volgende 'NUFF SAID editie van 10 mei 2018 in je agenda.

Praktisch

donderdag 01 februari 2018

deuren 19:30
concert 20:00

Laat je horen en deel dit evenement via jouw sociaal profiel:


Ook interessant


SHOWTIME BALKANKOOR & SAMENSPEL


Picking Combo


LEERLINGENFEEST . ON STAGE 24