do.23.meiTurbinezaal (staand)

SEKSENDÖRT . UITVERKOCHT

LIVE IN GENT

Al bijna twee decennia lang fascineert de Turkse band Seksendört het publiek met een karakteristieke fusie van pop en rock. Sinds hun oprichting in 2005 leverden ze hit na hit af waarbij ze gevoelens van liefde, verlangen en de menselijke ervaring op een treffende manier hebben weten te vatten.

De groep bestaat uit zanger-gitarist Tuna Velibaşoğlu, gitarist Arif Erdem Ocak, drummer Serter Karadeniz en bassist Okan Özer.  Enkele van hun meest opmerkelijke nummers zijn "Dokunma," "Rakkas," en "Ölürüm Hasretinle," die allemaal hebben bijgedragen aan het versterken van hun positie in de Turkse muziekindustrie. Hun suggestieve teksten en onvergetelijke melodieën spreken niet alleen lokale fans aan, maar weten ook een internationaal publiek te bereiken, wat hun universele aantrekkingskracht benadrukt.

Na passages in 2015 en 2018 staat de groep opnieuw op het podium van De Centrale.  Een unieke kans voor het publiek om de magie van Seksendört opnieuw of voor het eerst live te ervaren. Mis deze kans niet om deel uit te maken van deze betoverende muzikale reis.

 

Praktisch

donderdag 23 mei 2024

deuren . 19:30
concert . 20:00

vvk: € 38
vvk m/Uitpas, -18j. & groepen +10: € 35
adk: € 41
UitPas kansentarief: € 8,20

Laat je horen en deel dit evenement via jouw sociaal profiel:


Ook interessant


Picking Combo


LEERLINGENFEEST . ON STAGE 24


SOURAKATA & KADIDJA (5+)