do.22.aprOnline event

SIKOYO + UNIS ♡ AFRO HEARTBEAT

Afro Heartbeat Spinoff (#2)

SIKOYO + UNIS (support)

SIKOYO stond ooit als openingsact voor Songhoy Blues (Mali) in de Zwerver in Leffinge met in zijn rangen toppers als zanger Ewing Sima (Konono n°1, Tout Puissant Kimvuka,...) en ‘génie de la guitare’ Raffaello Visconti (Zap Mama, Ebo Taylor,... ).  Ze worden opgepookt door Tino Matende (DRC) aan de conga’s, basgitarist Paulba (DRC), gitarist Diapason (DRC ) en Drumerdi (DRC) aan de drums.

SIKOYO is een zeskoppige draak die het vuur van Kinshasa met de grooves van Gent samensmelt.

SIKOYO ontvlamde al op grote podia tijdens de Gentse Feesten en op Copacabana. Na Gent en Brussel zijn ze helemaal klaar om de rest van de wereld te veroveren.  Maar eerst nog eens vanuit De Centrale ... streaming mad!  Geniet mee van de vibe!

---

UNIS meandert tussen zwoele vibes, van sensuele R&B tot dromerige neosoul.  Ze reflecteert over wat er leeft en speelt bij haar generatie, van de mooiste dromen tot de diepste angsten.  UNIS wil met haar muziek en teksten het publiek graag in een bepaalde vibe brengen waar tijd van geen belang is, waar alleen jullie (online) aanwezigheid en haar stem de leegte vullen.

In samenwerking met KAPOW (Een organische speeltuin en kruispunt voor creatieve zielen)

Praktisch

donderdag 22 april 2021

20:00

Laat je horen en deel dit evenement via jouw sociaal profiel:


Ook interessant


Yüzyüzeyken Konuşuruz


LATCHO BILO


Artists Against Apartheid