wo.19.aprKelderzaal (staand)

Snak The Ripper

De Canadese ‘Graffitilegende wordt rapper’ Snak The Ripper heeft wereldwijd ondertussen een stevige reputatie opgebouwd. De drievoudige voor de Western Canadian Music Award genomineerde artiest heeft meer dan 100.000.000 YouTube-views, meer dan 55.000.000 audiostreams en heeft honderdduizenden volgers op sociale media. The Ripper was headliner tijdens succesvolle tours in een 20-tal landen, speelde meerdere keren op de Vans Warped Tour en op SXSW, en deelde het podium met gerenommeerde namen als Tech N9ne, MGK, Yelawolf, Onyx en Slaughterhouse.  Snak The Ripper is met ‘Let It Rip’ al aan zijn 8ste studioalbum toe, naast enkele bijzondere live-albums (waaronder Pissing of the Neighbours 1&2). Snak the Ripper is beroemd en berucht in Noord-Amerika, Europa en Australië en net begonnen aan zijn missie om de hele wereld te veroveren.

De uit Vancouver afkomstige rapper/graffiti artist is een 'underground self made legend’ die uitgroeide van onbekende dakloze jongere tot een waar underground cult fenomeen, recordlabeleigenaar en muzikaal entrepreneur.

Hij staat op 19 april voor de tweede maal op een Belgisch podium met een exclusief optreden in De Centrale. Zijn vorige passage was alvast in een mum van tijd uitverkocht.

Co-org. Hussle.

Praktisch

woensdag 19 april 2023

deuren 19:30
start 20:00

vvk: €13
vvk m/Uitpas, -18j. & groepen: €10
adk: €16
kansentarief: €3,20

Early Birds: € 7 (uitgeput)

Laat je horen en deel dit evenement via jouw sociaal profiel:


Ook interessant


Yüzyüzeyken Konuşuruz


LATCHO BILO


Artists Against Apartheid