di.18.aprENTR

STEVEN DE BRUYN & ANNELIES VAN DINTER

Steven De bruyn invites …

Steven De bruyn is een gepassioneerde Belgisch mondharmonicaspeler.  Midden jaren ‘90 begon hij op te treden, eerst als begeleider van blueszanger Roland, met wie hij heel zijn verdere carrière zou blijven samenwerken. In 1996 richtte De bruyn de bluesrockgroep El Fish op, die in 1998 een ZAMU Award won als "beste live-act", en (met Roland) in 2001 een prijs in de categorie "beste roots". Na het uiteenvallen van El Fish richtte hij in 2003 The Rhythm Junks op. In 2015 vormde hij het duo Stevo & Derek (van Derek & the Dirt).

Annelies Van Dinter (10/01/1986) is een in het Antwerpen residerende songschrijver, zangeres, multi-instrumentalist (bas, toetsen, gitaar en drums) en op alle vlakken een autodidact. Met haar eigen project ‘Echo Beatty’, waarbij ze afgelopen jaren samenwerkte met multi-instrumentalist en klankenvirtuoos Jochem Baelus, bracht ze a twee unaniem gelauwerde platen uit; ‘Tidal Motions’ in 2013 en ‘Nonetheless’ in 2016.

Daarnaast speelde en zong Annelies doorheen de jaren bij verschillende projecten. Als
instrumentalist en zangeres tourde ze gedurende op haar 22ste twee jaar internationaal met Styrofoam. Verder was ze gast-zangeres bij o.a. Marble Sounds, Luc Van Acker, Birds That Change Colour, The Black Heart Rebellion en deed ze afgelopen 2 jaar verschillende kleine tours als backing vocal en multi-instrumentaliste met Trixie Whitley. Haar wendbare stem laat weinigen onberoerd en als gastmuzikant zal ze steeds naar een complementaire of juist verrassende invulling zoeken, bescheiden, maar met veel overgave. Annelies volgde bewust geen muziekopleiding. Ze verkoos een persoonlijke zoektocht en waakte steeds over de intuïtieve benadering bij het schrijven en spelen van muziek. Haar leerschool waren de samenwerkingen met anderen, creatief omspringen met technische beperkingen en het leven.

Elke maand inviteert buurman Steven De bruyn in ENTR een muzikale zielsverwant, die hij graag wil leren kennen of die hij eerder al ontmoette (en opnieuw wil treffen) voor een muzikale uitwisseling. Gepassioneerde muzikanten en songschrijvers uit alle hoeken van de wereld en aangespoelde toerende muzikanten op hun vrije dag.  Net zoals de open keuken in ENTR de wereld naar je smaakpappillen tovert, wordt er gereisd met de ogen toe en de oren open.  Laat u op sleeptouw nemen voor deze groovende wereldreis!

Praktisch

dinsdag 18 april 2017

20:30

Laat je horen en deel dit evenement via jouw sociaal profiel:


Ook interessant


Yüzyüzeyken Konuşuruz


LATCHO BILO


Artists Against Apartheid