di.17.janENTR

STEVEN DE BRUYN & PJDS

Steven De bruyn invites ...

Elke maand inviteert buurman Steven De bruyn in ENTR een muzikale zielsverwant, die hij graag wil leren kennen of die hij eerder al ontmoette (en opnieuw wil treffen) voor een muzikale uitwisseling.
Gepassioneerde muzikanten en songschrijvers uit alle hoeken van de wereld en aangespoelde toerende muzikanten op hun vrije dag.
Net zoals de open keuken in ENTR de wereld naar je smaakpappillen tovert, wordt er gereisd met de ogen toe en de oren open.
Laat u op sleeptouw nemen voor deze groovende wereldreis!

Steven De bruyn is een gepassioneerde Belgisch mondharmonicaspeler.  Midden jaren ‘90 begon hij op te treden, eerst als begeleider van blueszanger Roland, met wie hij heel zijn verdere carrière zou blijven samenwerken. In 1996 richtte De bruyn de bluesrockgroep El Fish op, die in 1998 een ZAMU Award won als "beste live-act", en (met Roland) in 2001 een prijs in de categorie "beste roots". Na het uiteenvallen van El Fish richtte hij in 2003 The Rhythm Junks op. In 2015 vormde hij het duo Stevo & Derek (van Derek & the Dirt).[

Pieter-Jan De Smet was ooit een gevierd acteur op de Belgische TV en frontman van de naar hem genoemde band PJDS.  Hij verkoos echter om het pad van de rock-n roll te blijven volgen, waar hij al op 12 jarige leeftijd aan was begonnen. Dat pad leidde Pieter-Jan door een hele variatie aan muzikale werelden en vormde hem tot het multi-talent dat hij vandaag de dag is.

VIDEO

Praktisch

dinsdag 17 januari 2017

20:30

Laat je horen en deel dit evenement via jouw sociaal profiel:


Ook interessant


Yüzyüzeyken Konuşuruz


LATCHO BILO


Artists Against Apartheid