di.14.mrtENTR

STEVEN DE BRUYN & TSUBASA HORI

Steven De bruyn nodigt uit …

Elke maand inviteert buurman Steven De bruyn in ENTR een muzikale zielsverwant, die hij graag wil leren kennen of die hij eerder al ontmoette (en opnieuw wil treffen) voor een muzikale uitwisseling.
Gepassioneerde muzikanten en songschrijvers uit alle hoeken van de wereld en aangespoelde toerende muzikanten op hun vrije dag.
Net zoals de open keuken in ENTR de wereld naar je smaakpappillen tovert, wordt er gereisd met de ogen toe en de oren open.
Laat u op sleeptouw nemen voor deze groovende wereldreis!

Steven De bruyn is een gepassioneerde Belgisch mondharmonicaspeler.  Midden jaren ‘90 begon hij op te treden, eerst als begeleider van blueszanger Roland, met wie hij heel zijn verdere carrière zou blijven samenwerken. In 1996 richtte De bruyn de bluesrockgroep El Fish op, die in 1998 een ZAMU Award won als "beste live-act", en (met Roland) in 2001 een prijs in de categorie "beste roots". Na het uiteenvallen van El Fish richtte hij in 2003 The Rhythm Junks op. In 2015 vormde hij het duo Stevo & Derek (van Derek & the Dirt).[

Tsubasa Hori is een Japanse Taikodrumster. Ze werd geboren in Kyoto en begon er Taikodrum te spelen toen ze 11 was. Ze studeerde Westerse percussie en muziektheorie aan de Kyoto Horikawa Senior High School of Music. Tijdens haar middelbare studies was ze ook drummer in een rockband. Na 14 jaar de eindjes aan elkaar te hebben geknoopt als lid van de populaire Taikodrum groep Kodo, verhuisde ze naar Antwerpen. Vanuit haar nieuwe uitvalsbasis neemt ze deel aan tal van samenwerkingsprojecten met artiesten uit diverse genres. Voor haar eigen muziek zoekt ze vooral inspiratie in de klassieke Japanse muziektraditie.

Praktisch

dinsdag 14 maart 2017

20:30 - 22:00

Laat je horen en deel dit evenement via jouw sociaal profiel:


Ook interessant


Yüzyüzeyken Konuşuruz


LATCHO BILO


Artists Against Apartheid